This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Renovated Aparthotel Near Beaches
Recently renovated Central Park Residence offers air-conditioned rooms with private bathrooms close to Kisuski Beach and The Coral Beach Pearl. Family rooms and mountain views are available, along with fully equipped kitchens and flat-screen TVs.
Modern Amenities and Comfort
Each unit at the aparthotel includes a balcony, seating area, and kitchen with essential appliances. Enjoy the convenience of bed linen, towels, and in-room hairdryers. Perfect for a relaxing stay in Eilat.
Scenic Outdoor Relaxation
With a garden for guests to unwind in, Central Park Residence provides a peaceful oasis near popular attractions like Miki Beach and Royal Yacht Club.
To book your stay at Central Park Residence and enjoy a comfortable stay in Eilat, visit our website or contact us directly.
.ביום שבת, צ'ק אאוט עד השעה 13:00
.צ'ק אין: החל משעה 20:00This property does not accommodate bachelor(ette) or similar parties.
Please inform of your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly using the contact details in your confirmation.
Guests are required to show a photo ID and credit card upon check-in. Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply.
Guests under the age of 18 can only check in with a parent or official guardian.
Payment before arrival by bank transfer is required. The property will contact you after you book to provide instructions.
No parking available.
No internet access available.
Pets are not allowed.
Children of any age are allowed.
Children up to and including 2 years old stay for ₪ 50 per person per night when using an available cot.
Children up to and including 1 year old stay for ₪ 50 per person per night when using an existing bed.
Children from 2 years old to 12 years old stay for ₪ 200 per person per night when using an existing bed.
You haven't added any extra beds.
Any type of extra bed or child's cot/crib is upon request and needs to be confirmed by management.
Supplements are not calculated automatically in the total costs and will have to be paid for separately during your stay.
נקיון, שרות, מיקום הכל יופי וחוזרים כל פעם מחדש
Perfekte Lage - sehr schöne Wohnung 👌🏼
Комфортно чисто уютно отлтчная локация
דירה מרווחת , קרובה לחנויות , לעיר ולים. 2 חדרי שינה , 2 מקלחות ושרותים . מטבח מאובזר . ממוזגת בכל החדרים . נוף ל 2 כיוונים מגוונים - גם מרפסת לבריכה ומלון ממול , וממרפסת הסלון - נוף לעיר. יש מספיק כלי מיטה , שמיכות , כריות , סבון ושמפו . מרווח וכיפי .
מבחינת כלי מטבח שהיה מאובזר במוצרים חשמליים ומקרר ענק , היה רק סיר קטן אחד , 2 מחבתות ענק , צלחות רבות , כוסות , סכו"ם , למי שנשאר בערבים בבית ורוצה לבשל זה קצת מינימלי סיר 1 קטן ,אבל מספיק לזוג ! רצוי לדאוג לדברים הקטנים , כגון שיהיה סוכר לצד כמה שקיות תה וקפה שחיכו לנו .. חוץ מזה הכל היה טוב , קריר נעים ושקט . 👌
נקי מאוד, מסודר ומאובזר, דירה ממש נוחה ומפנקת, מיקום מעולה - ליד תחילת שדרות התמרים - מרכזי מאוד מצד אחד ועם הרבה חנויות ומסעדות ליד
החדר הורים הוא עם מקלחת ושירותים משלו (בנוסף לשירותים-מקלחת של הדירה), מאוד נוח
היה נקי ודי במרכז העיר
כבר מהתחלה דיברנו בצ'אט וכתוב בחוקי הבית כי ביום שבת ניתן לעשות צ'ק אוט בשעה 13:00 למרות זאת הם טוענים בצ'אט כי זה ב 12:00 לאחר שהוסבר כי זה מה שכתוב סוג של "עשו טובה" אמרו חדש פעמים ב 13:00 - כבר כשל, צוות המלון - נציג/איש קבלה שהגיע בדיוק ב 16:00 לעשות לנו צ'ק אין, חוצפן ברמות, מדבר לא יפה, קיבלנו דירה עם דלת ממד שלרא נסגרת, התקשרתי לאיש והוא שלח עובדים לא דוברי עברית מאוד לא אסתטיים (תבינו לבד) במשך שעה ניסו לתקן ללא הצלחה, לאחר מכן דרשנו להחליף לדירה עם דלת תממד תקינה והוא הציע לנו דירה אחרת נתן מפתח ועלינו לראות ומסתבר שגם בדירה השניה דלת הממד לא הכי תקינה ונסגרת רק מפעם חמישית בתריקה חזקה מאוד, נאלצנו לישון עם דלת ממד פתוחה שיצר חוסר פרטיות לחלוטין במקום, כשפנינו שוב ל איש הוא אמר "את רוהצ אני אביא לך טלפון של מתקין דלתתות תתלוניי לו, זה מה יש" - אם כל הכשלים שהיו כאן הכשל הכי גדול זה דיבור של איש הקבלה מאוד לא שירותי. לא נחזור למקום זה. בנוסף כעת גיליתי כי חוייבתי בעוד 500 ש"ח בכרטיס אשראי שהושאר כפיקדון, לא נאמר על זה שום דבר שמישהו יחייב אותי לפני. ביזיון !
Всё было замечательно. На машине очень близко к морю и торговым центрам. Пешком тоже достаточно близко.
Номер приятный, мягкие матрасы.
Грязный пол, будто жирный.
Немного не было понятно где вход в здание.
Все понравилось
מיקום קרוב להכל. דירה יפה
המזרנים לא הכי נוחים
המיקום מעולה!! מאוד נגיש רגלית לכל מה שרוצים..
בעיות שהתעוררו טופלו במידי. המיזוג בדירה עבד נפלא
הדירה נקיה . מחיר מעולה
הדירה מיושנת. היינו חמישה והדירה עצמה מותאמת ל 4 איש.. גם מבחינת כלי מטבח. המטבח לא מאובזר מספיק.. הרבה דברים קטנים שחסרים (כוסות / סכו״ם / קערה)..
מחיר מצוין חדרים ודירה גדולה
לא היה אופציה ליצור קשר עם מי שמביא מפתחות לא מספר חדר לא הודעה צשהוא שנבין שיש לנו חדר
Your guide to the flawless travel experience