This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Recreational Amenities and Relaxation - Dive into one of the 2 outdoor swimming pools or unwind in the sauna and fitness center for a revitalizing experience.
Dining and Entertainment - Indulge in a delicious meal at the hotel's restaurant or opt for room service. Cap off your day with a refreshing drink at the bar/lounge or poolside bar.
Convenience and Comfort - Enjoy complimentary amenities such as wireless internet, buffet breakfast, and parking. With 77 well-equipped rooms, including free Wi-Fi, LCD TVs, and minibars, the hotel ensures a cozy stay.
For a mountain retreat filled with luxury and convenience, book your stay at Bolu Termal Otel now! 🌄🛏️
Pets not allowed
No rollaway/extra beds available
No elevators
Professional property host/manager
Genelde temiz ve güzel bir tesis. Tabiiki mükemmel olmasını beklemiyorduk.Genel değerlendirme yapmak gerekirse güzeldi bizim için de 2 günlük,1 gecelik değişiklik oldu. Bizde düşünmedik bornoz verdiler ama terlik vermediler ama biz banyo terliğimizi yanımızda götürdüğümüz için kullandık.Saat 24 e kadar oda servisi var diye söylediler ama saat 22 de restaurant kapandığı için saat 23.30 da çay dışında herhangi bir şey veremeyeceklerini söylediler,yemek sepetinden destek alarak, sipariş verebilirsiniz dediler. Kahvaltı hotelde az kişi olduğundan açık büfe yerine masamıza direkt mutfaktan servis edildi, verilen ürünler kötü olmadığı gibi,çok daha iyi değil di ama güzeldi. Yatmadan önce Aile banyosundan 1 saat faydalandık,odamızda soyunup, bornozlarımız ile gittiğimiz için süre yetti. soyunma ve giyinme odasında dinlenmek açısından tek sandalye ve tek şejlong vardı,biz çift kişi İdik bize yetmedi,çocuklu giderseniz hiç yetmez,belki başka banyo odalarında farklı imkan olabilir, banyo seçiminde kullanmadan önce ihtiyacınıza uygunluğa bakmanızı öneririm.
Hotels uygulamasından rezervasyon yaptırmıştım, konakladığımız tesise indirimli fiyat üzerinden hotels tarafından ödeme yapılmış ancak bize %10 Luk üye indirim yapılmaksızın kredi kartı hesabımdan para çekildi,bu özel durumunda Hotels yönetiminin düzeltileceğini ve de Hotele ödemediği %10 Luk üye indirimini hesabıma iade edeceğini umarım.
Tesisi tavsiye ederim, gideceklere şimdiden iyi tatiller,iyi dinlemeler,iyi gezmeler dilerim.
Sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederiz
Doga harikası bir yer,Kablıca suyu harukulade,ama işletme mantıgı yetersiz.
Otelin yıldız sayısı 2 veya 3 olabilir kesinlikle 4 yıldızlı bir işletme degildir.
Your guide to the flawless travel experience