This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Luxurious Dining Options
Indulge in a culinary experience at our restaurant, cafe, and bar/lounge. Enjoy room service and a complimentary continental breakfast during your stay.
Convenient Amenities
Take advantage of services like express check-in/out, concierge assistance, and airport shuttle. Stay connected with complimentary Wi-Fi and enjoy the convenience of a minibar and LED TV in each room.
Prime Location
Explore nearby attractions like Fethiye Antique Theatre, Paspatur Market, and Fethiye Castle. With Ece Saray Marina and Fethiye Marina just steps away, La Farine Hotel offers the perfect blend of relaxation and adventure.
Book now to experience luxury and convenience in Fethiye!
Pets not allowed
Service animals not allowed
Contactless check-out is available
Professional property host/manager
Contactless check-in is available
Die Zimmer sind gut ausgestattet und haben einen tollen Blick auf den Yachthafen. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit.
Konum olarak gayet iyi fakat otopark sorunu var ve kahvaltı yeri küçük çeşit az
Prima hotel tegenover de haven. Alles netjes. Receptie is op de 3e verdieping prima
Lift. Mooie kamer met goede
Douche. Fijn ontbijt inbegrepen.
Otel genel anlamayla kötü değil konum olarak güzel bi yerde heryere yakın sayılır ama ölü deniz mantığı ile gidiyorsanız çok uzak kalıyor. Delux odada kaldım odanın balkonunda jakuzi var idi ama yan oda ile nerdeyse aynı balkonu kullandığınız için çok kullanma şansınız olmuyor neredeyse oturun beraber sohbet edin. Otel kahvaltı dahil olarak veriliyor ama kahvaltı denildiğine bakmayın her gün standart karpuz, peynir, zeytin, omlet her gün standart bir gün dahi değişmedi. En önemli problem de otelin otoparkı idi park yeri buşmak neredeyse değil imkansız alakasız bir yere park etmeme rağmen aracımı tarfik cezası da yedim bunu ilettiğim de yapacak birşeyimiz yok cevabını alıyorsunuz ama otel olupta park yerinin olmadığınıda görmüş olduk. Çalışanlar gayet güler yüzlüler onlara denecek birşey yok…
We had a pleasant stay
I stayed here last year and it was just as good this time. Spacious, comfortable, well equipped rooms. I was at the back so very quiet. Super clean. Special thanks to Hassan on reception who helped me with tourist advice.
Lovely area. Close to what we wanted to do.
Zum ersten mal und gerne wieder, zimmer sehr sehr sauber, die moderne einrichtung iste ebenfals ein plus. Sowie freundliche personal. Was sehr zu empfehlen ist die pizza. Wie beim italiener. Etwas negatives sind die parkplätze.
Everything was great !
Çok temiz ve nezih bir işletme. Marina manzarasıyla uyumak keyifliydi.
The room was tremendous. There was nothing in the mini bar, but I didn’t bother asking as I wouldn’t have wanted anything for one night. Bathroom and shower fabulous, great water pressure. All in all a great little hotel near to Fethiye centre, and good value
Temiz, konforlu odalar, Rodos feribotuna yakin. Kahvalti daha erken baslarsa iyi olur.
Çok daha iyidi
Otel çok iyi
Lovely stay, staff were very helpful. We stayed in the Deluxe Suite which had a stunning view and was very spacious. Breakfast was delicious, they made us fresh omelets. Great location close to the old town and restaurants. Wish we could have stayed more than one night.
Gece 4 te giriş yaptığım otelde resepsiyon hala çalışıyordu bizi karşıladılar otel çok güzeldi ter temizdi manzarası anlatılmaz yaşanır diyebilirim kahvaltısı açık büfe çalışanlar güzel yüzlü ilgiliydi kahvaltıya geç kalmamıza rağmen bize kahvaltı hazırladılar.çok memnun kaldım tek sorunu otoparktı ama bunu bilerek gitmiştik.
Otelin kendine ait bir otoparkı yok. Otel çevresinde başka oteller ve marina da olduğu için çocuklarla park problemi yaşadık. Çocuklar ile rahat etmek için suit oda tercih etmiştik ancak pişman olduk. Öncelikle jakuzi arızalıydı.Yardımcı olmak yerine yapacak bir şey olmadığını söylediler. Yan odanın da jakuzisi balkondaydı arada sadece kısa bir cam bölme vardı. Onlar sesli bir şekilde keyif yaptı biz dinledik. Olacak iş değil. Zengin bir sabah kahvaltısı dedikleri kahvaltı bence kesinlikle zengin değildi. Çoğu paketli üründü.Bize 08.00 dedikleri kahvaltı indiğimizde hazır değildi. 4 tane minik kahvaltı masası vardı. Kahvaltı salonu falan da yok.15 metrekare pastanede pastalara bakarak kahvaltı yapıyorsunuz.Pastalar extra...!
Die Lage war gut das Zimmer war auch in Ordnung allerdings kein wirklicher Meerblick da durch die Palmen die Sicht versperrt war und das Frühstück war sehr dürftig.
This was a lovely stayed. Food, room, service, location.
The only negative was the insistence of paying in cash, in Euros, by one member of staff. This is absolutely terrible, especially when withdrawals from ATM charges 10%. I would have given this 5 stars if it wasn’t for this really poor policy.
Tertemiz banyo ve oda, sadece anlam veremediğim bir gürültü vardı, gece 2 den sonra uykuya dalabildim. Kahvaltıda iyi malzemeler ile hazırlanmıştı. Ben memnun kaldım.
Your guide to the flawless travel experience