This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Escape to Payam Guest House, where relaxation meets luxury. Indulge in a spa tub or unwind in the garden. Stay connected with complimentary Wi-Fi and enjoy a cozy fireplace in the lobby. Begin your day with a cooked-to-order breakfast before exploring the city. Unwind in air-conditioned rooms with private spa tubs and memory foam beds. Discover Nearby Attractions such as Datca Beach and Knidos Winery. End your day at this tranquil haven nestled in Datça City Center. Unwind and Rejuvenate with our complimentary newspapers, 24-hour front desk, and luggage storage services. Book your stay today for a memorable experience like no other.
Pets not allowed
Guest accommodation is sealed after cleaning
Service animals not allowed
No elevators
Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F
Pets not allowed
Guest accommodation is sealed after cleaning
Service animals not allowed
No elevators
Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F
Children not allowed
Property follows sanitization practices of Safe Travels (WTTC - Global)
Property is cleaned with disinfectant
Professional property host/manager
Property follows regional sanitization guidelines Safe Tourism Certification Program (Turkey)
Property confirms they are implementing enhanced cleaning measures
Commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant
Worse than expected
Herşey çok iyiydi tekrardan teşekkürler
Adı gibi kendinizi misafirmiş gibi hissediyorsunuz. İlgili nazik ve güleryüzlülerdi. Odanın konforu güzeldi ve temizdi. Kahvaltısı gayet yeterli ve güzeldi. El açması börek poğaça vs her şeyi yerindeydi ve lezzetliydi. Kahve ve tatlı ikramı da vardı. Konumu da güzel eski Datça’ya ve merkeze eşit konumda tam ortada. Tek yapabileceğim olumsuz yorum jakuzinin göz önünde olması nedenli kullanamadık,o da ilk odaya özel bir şeydir belki. Onun dısında fiyat performans bir otel. Tekrar gelirsem tercih ederim
Kahvaltı muhteşemdi asla dışarıda kahvaltı yapmaya gerek yok. Çalışan arkadaşlar çok ilgili ve güler yüzlüydü. Çok memnun kaldık. Çoğu yere yakındık.
Annemle birlikte gönül rahatlığıyla kaldım. Kahvaltısı çok lezzetliydi yine gitsem yine burda kalmak isterim.
Her şey çok güzeldi, kahvaltıda her gün kendi yaptıkları özel lezzetleri servis ettiler.
Akşamları balkonlarda rahat zaman geçirebilirsiniz
Sessiz sakin harika bir gün geçirdik ve çalışanların ilgisi kibarlığı özledigimiz seviyede güzel ve memnun edici teşekkürler….
Oda gayet güzeldi bir sıkıntı yok. Sadece televizyonda ilk başta 10 kanal vardı. Her odanın önünde jakuzi var ama eğer ilk odada kalıyorsanız diğer odaya gidenler sizi direkt görüyor. Biz en arkanın bir önündeydik, odaların bitişik olmasından dolayı yanımızdakilerin bütün seslerini duyuyorduk (balkonda otururken). Onun dışında kahvaltı yetersiz geldi bana. Daha ne olabilir diye düşününce en azından olanları biraz fazla koyabilirlerdi diye düşünüyorum. Eğer odanız en arkadaysa ve kahvaltı sevmiyorsanız gayet güzel bir yer. Fiyat performans.
Oda genel olarak güzeldi fakat içeride bulunan mini buzdolabı o kadar sesli çalışıyorki uyumanız mümkün değil direk fişini çekip uyuduk içeceklerimiz sıcak kaldı. Tuvalet banyoda artık yerleşmiş bir koku var gitmiyor ve penceresi yok. Onun dışında kahvaltısıda yeterliydi ve güzeldi.
Annemle 2 gün konakladık. Odalar tertemizdi. Kahvaltısında çeşit fazla ve hepsi birbirinden lezzetliydi. Otel sahibi ve çalışan kadın da oldukça nazikti ve samimiydi. Biz çok sevdik mutlaka bir daha konaklayacağız…
Otele giriş anından çıkış yapılan ana kadar ilgi ve alaka çok çok iyiydi. Her sabah kahvaltısında sıcakların değişmesi ve kullanılan malzemelerin kalitesi tek kelimeyle muhteşemdi. Kahvaltı alanına girdikten sonra 5 dakika olmadan masanın hazırlanmış olması ve çalışanların güler yüzlü yaklaşımları son dönemdeki birçok otelden çok daha ön plana çıkacak durumda. Odaların girişinden banyosuna kadar her yer tertemizdi. Otel sahibinin müşterilerine karşı tavrı ve isteklerini karşılaması da ekstra bonus bir durum. Bir sonraki Datça tatilimiz için farklı bir yer aramak zorunda kalmayacağımız için çok memnunuz. Her odaya ait olan salıncak ve jakuzi güzel düşünülmüş. Jakuziyi deneyimleme fırsatı bulamadık ama salıncak çok keyifliydi. Herkesin şans vermesi gereken huzur dolu sessiz bir otel.
Çok güzel bir oteldi butik oteller tercih ederim genelde bu en iyilerindendi temizliği kahvaltısı düzeni odanın güzelliği kullanışlı olması keyifli bir otel
Datça’da konaklayacaksınız deniz manzaralı hariç dağ yeşillik doğa manzaralı bu villalarda da konaklamanızı öneriyorum. Otel odalarındaki İç dizayn tasarımları genişliği bahçe katı odaları genel anlamda gayet çok hoştu. Serpme kahvaltısı bol çeşitli ve lezzetliydi. Otelin ve genel Datça’da süren genel sessizlik ve huzuru bu konaklamamda tadabildim. Nisan başında konakladım ve yorumlarda dikkatimi çektiği için belirtiyorum, duşta ilk 5 dakikadan sonra su ılıklaşıyordu. Oda çok temizdi.
Konforlu rahat geniş sessiz ve temiz odaydı, kahvaltısı çok güzeldi.
2 günlük Datça tatilimizin 1 gecesini Payam butik otelde geçirdik. Otel rahat temiz ve özenliydi. Bahçesi oldukça mükemmeldi. Bahçede jakuzi ve salıncak da vardı. Jakuzi kış sezonu olduğu için aktif değildi fakat kış sezonunda girmek pekte mümkün değildi. Kahvaltısı oldukça güzel ve özenle hazırlanmıştı. Herşey mükemmel geçti. Birdaha yolumuz düşerse kesinlikle tercihimiz burası olacak.
Datça’da kalabileceğiniz en güzel otellerden biri! Çok özenilerek ve ayrıntıları düşünülerek dizayn edilmiş. Çok temiz, sessiz ve konforlu. Güzel bir güne başlamak için muhteşem bir kahvaltı sunuluyor. Kesinlikle çok beğeneceğiniz ve çok rahat edeceğiniz bir otel!!
Gayet keyifli ve huzur dolu bir konaklama oldu. Çalışanlar ilgili ve yardımsever. Oda geniş ve ferah. Klima çok sessiz ve yeterli idi. Kahvaltısı harika idi. Her gün farklı çeşitte kahvaltılık ürünler kendilerinin yapıyor olması ayrı bir güzel idi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Best hotel in datca, really clean and friendly staff, home like feel
Oda gün ışıksız ve istimnat duvarına bakıyordu. Bize vadedilen oda bu değildi . Ve resimdeki oda da başkaydı.
Herşey gayet güzeldi.
Hotel was erg mooi, het is een vrij nieuwe hotel met strakke kamers. Het was schoon, complimenten daarvoor!
Locatie is ook super, zit dichtbij oude datca en ook dichtbij datca zelf. (Niet op loopafstand)
Your guide to the flawless travel experience