This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Convenient Amenities
Benefit from complimentary wireless internet and cozy lobby fireplace.
24-Hour Room Service
Indulge in round-the-clock room service for your comfort.
Featured Amenities
Enjoy a 24-hour front desk, luggage storage, and laundry facilities.
Located steps away from Talay Sarapcilik and Church of Mother Mary, Eflatun Guest House offers you a memorable stay in Bozcaada. Book now for a delightful experience!
Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and a fireplace in the lobby.
Pets not allowed
Essential workers only - NO
No elevators
Professional property host/manager
Mükemmel bir deneyimdi, otel çok güzeldi, ilgi alaka özen son derece mutlu etti bizi. Kahvaltıları harika, her konuda destek ve anlayış gösteriyorlar. Adada kalabileceğiniz en şirin yer. Tekrar mutlaka gideceğim. Odalar tertemizdi, dekorasyon çok güzeldi. Konum olarakta adanın merkezine feribota minibüslere çok yakın.
Kaldığım süre boyunca her anlamda kendimi evimde hissettim seneye görüşürüz Eflatun 💜
3 arkadaş konakladık mevcut puanı kaynaklı çekincelerimiz vardı ama gayet memnun kaldık. İşletme el değiştirmiş, mevcut puanı yeni işletme sahiplerinin kalitesi ve güleryüzünün çok altında kalmış. Gönül rahatlığıyla konaklamayı tercih edebilirsiniz.
Öncelikle otelin konumu gayet iyi. Meydana yakın olmasına rağmen sessiz bir lokasyon. Eski bir ev ve ufak tefek problemler vardi sahibine ilettik, bizden sonra problemlerin giderilecegini söyledi. Otoparkı yok dar ve çıkmaz bir sokakta iyi bir şoför olmanız gerekiyor girip dönemeden geri çıkmanız için keza otelin önüne araç park edemiyorsunuz işinizi halledip park yerlerine koymanız gerekiyor. Çoğu Bozcaada butik otelleri gibi bir otel. Daha iyisini tabiiki bulabilirsiniz ama fiyat performans olarak ideal bir yer. Biz 3 aile birden kaldık ve Park yatakları mevcuttu. Kahvaltı orta seviyedeydi.
Pek konforlu bir konaklama değildi.
Arkadaşlarımızla gittiğimiz tatil için görece ucuz (3 kişilik oda gece fiyatı 1400₺) ve merkeze yakın diye tercih ettiğimiz bir oteldi. Fotoğraflardan farklı bir odadaydık pek sorun etmedik. En büyük eksisi odada buzdolabının olmamasıydı. Wcdeki musluklar çok tazyikli akıyordu. Duştaki su ısınıp soğuyordu. Sabah 8'de kızartma yağı kokusuyla uyanıyorduk ve kalktığımızda kahvaltıda pişi buluyorduk. İstisnasız her gün. Pişi de zannedildiği gibi pofuduk güzel bir pişi değildi. Her gün aynı kahvaltıydı, sıcak olarak sadece haşlanmış yumurta vardı (O da sıcak değildi). Çatal, bıçak, bardak temizliği içimize sinmedi. Bazı misafirler hunharca gürültü yapma hakkını kendinde bulmuşlardı, buna yapılabilecek ne var bilemiyoruz. Oda alt katta oldugu için tüm gececilerin sesi odadaydı.
Odalar internetteki göründüğü kadar geniş değildi . Tuvalet eski ve pisti. Bakımsızdı . Odada tv filan yoktu. Dolap yetersizdi. Bu yüzden ilk günden farklı bir konaklama mekanına geçtik . Eflatun otelinden ilk günden ayrılırken herhangi ücret talebi bile etmediğimiz halde otel sahibinin kötü üslubuyla karşılaştık. Bize kendisini zarara uğrattığımızı neden akşam çıktığımızı şimdi nasıl o saatte müşteri bulacağını söyledi.. Ki biz beş günlük ücretini standartlar dahilinde daha öncesinden ödeyip gelmiştik…
2 gece 3 gün konakladığımız bu yer şirindi, çalışanlar gayet güler yüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı zengin olmamakla birlikte açık büfeydi, kısa konakladığımız için problem etmedik ama biraz daha çeşit olabilirdi. İyileştirilmesi gereken konular ise fön makinesi (muhakkak kendi makinenizi götürün derim keza hiçbir işlevi yoktu çünkü). Odada kurutmak için havlu bikini asılabilecek herhangi bir yer yok zaten konakladığımız 3 kişilik odada balkon mevcut değildi. Hidrofor sesi geliyordu fakat çözdüler. Merkeze 2 dk yürüme mesafesinde ve en yakın otoparka ise yine yürüyerek 5 dk da ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca magnet hediyenizi için çok teşekkür ederiz.
Çok temiz , güler yüzlü bir ortamdı.
Otel konumu şehir merkezinde olması avantajı var.
Ada da kalabalık dönemde en büyük sorun otopark. Otel terası çok güzel ancak yatak satısı kadar yastık yok sanırım. Bir türlü odadaki eksik yastık gelmedi.
Temizlik çok kötü ve ses çok fazla
2 gece kaldigimiz sürede oda temizliği hiç yapılmadı. Temizlik açısından çok kötüydü.
Kahvaltı kötüydü, çalışanın ilgisi kötüydü.
Fiyata karşılık hizmet asgari seviyenin altındaydı.
Yoğun bir sezonda gittiğimiz için baska bir alternatif olmamasi sebebiyle burada konakladık.
Bozcaada gezimizin tek tatsiz yönü konaklama oldu.
Kesinlikle önermiyoruz.
Berbat bir yerdi, verdiğimiz paraya yazık kesinlikle önermiyorum. Dışarda yatın daha iyidir. Temizlik sıfır 3 gün aynı çarşaf ve yastıkta yattık. Gitmeyin!
Your guide to the flawless travel experience