This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Luxurious Amenities
Indulge in onsite massages, body treatments, and facials. Complimentary Wi-Fi, arcade room, and a hair salon add to the experience.
Gastronomic Delights
Relish a meal at the restaurant or grab snacks at the cafe for a delightful culinary journey during your stay at the hotel.
Convenient Services
Benefit from dry cleaning, 24-hour front desk, and multilingual staff. Free self-parking is available for your ease and convenience.
Book now for a rejuvenating stay at Sarot Thermal Palace Tatil Koyu - Halal Hotel.
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
Service animals not allowed
Guests are provided with free hand sanitizer
No alcohol served onsite
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
Service animals not allowed
Guests are provided with free hand sanitizer
No alcohol served onsite
Staff temperature checks are conducted regularly
Masks are available to guests
Essential workers only - NO
No alcohol allowed onsite
Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F
Staff wears personal protective equipment
Temperature checks are available to guests
Property does not offer onsite COVID-19 testing
Food service has been amended for enhanced safety
Property is cleaned with disinfectant
Social distancing measures are in place
Professional property host/manager
Protective clothing is available to guests
Property confirms they are implementing enhanced cleaning measures
Property does not require health documentation at check-in
Gayet iyi ve ferah kafa dinliyorsun
Uzun zamandır Fırsat buldukça ailece konaklama yaptığımız bir termal tesis temiz güvenilir 1avsiye ederim
Gayet memnun kaldık .fiyatlar biraz yüksek
Otel hiç temiz değildi. Çalışanların ilgisi kesinlikle çok kötüydü
İlk defa geldiğim bu tesiste .öncelikle güzel karşılama Güleryüz.İlgili perseonel kibar .Temiz konforlu bir ortam odalar gerçekten beklentimin üstündeydi.ihtiyaciniz olan ev ortamında tüm ihtiyaçlari karşılayan güzel bir tesis jakuzi güzeldi sadece bir tutunma demiri olsaydı.cikarlen banyo kaygan daha iyi olurdu .Spa masaj ortamı güzeldi küçük bir termal havuz arizilaydi.Masaj alanını kullandım Medikal masaj çok güzeldi 40 dk fiatlar uygundu.Buyuk havuz .sabah saatlerinde daha sakin ve güzel istediginiz gibi yuzebilirsiniz .Sıcak termal havuz da güzeldi .Rest bölümünü kullanmadık.Odada kahvaltı yemek yapabileceğiniz imkan sunulmuş.Market cafe rest tüm ihtiyaçları karsilayacak tesisde dükkanlar mevcut.Otle dışında yürüme mesafesinde taze pide ekşi mayalı ekmek yapan emekçi bayanlar var köy ve organik ürünleri burdan temin edebilirsiniz.Fiatlar uygun.Tavsiye ederim yumurta ekmek pide satın aldım.Oksijeni bol manzara güzel 2 günlük hafta sonu kacabileceginiz çok güzel bir tatildi .Tavsiye ederim.Tum.emegi geçen ekibe teşekkür ederim.Kemdimde bu sektorde çalışan emekli biri olarak tüm ihtiyaçları karsilayan güzel bir oteldi Hotels.com da teşekkür ederim bu imkanı sağladığı için ve tanıtım yaptığı için .
Gayet keyifli ve sorunsuz bir tatil oldu. Otelin tasarımı zaten güzel, havuzlar temiz, yemekler fena değildi.
Beklentilerimizi karşıladı . Gayet temizdi , personeller ilgili , çoğunluk çocuklu ailelerdi . Palace ile vadi bölümler birbiri ile iç içe sayılır tercih yapacak olursanız palace daha yeni . Otelde bizim için tek eksi yön ebeveynlerin çocuklara sahip çıkmaması nedeni ile gece 00:30 01:00 da bile otelde koşturma ve gürültü oluyordu . Açık termal havuz muazzamdı , bütün havuzlar rahat rahat yetiriyor herhangi bir sıkışıklık vs olmuyor. Otel içindeki marketler ucuz tüm ihtiyacınızı karşılar. Restorant kısmındaki yemekler lezzetli .
Muhafazakar bir aile seyahati planlayanlar için uygun bir tesis. Tabii ki devre mülk esaslarının olduğu bir alt yapısı olduğu için otel konaklaması şartlarını tam olarak sunamıyor. Erkek / Kadın ayrı havuzları ve termal imkanları ile aile konaklamasına uygun bir tesis olduğunu söylemek gerekiyor.
Organizasyon kötü. Kaplıca suyu kısıtlı. Havuzda enfeksiyon kaptık. Kapalı otele rezervasyon almışlar diğer şubeye gönderdiler onlarda minnetle aldılar otele. Yemekler kötü
Your guide to the flawless travel experience