Yali Capkini Akyaka Boutique Hotel

Hotels
Independent
8.2 (5 reviews)
Akyaka Mahallesi. Zeytin Sok. No.1/C, Ula, Mugla, 48640 , Ula , TR

Facilities

Free breakfast
Free WiFi
24-hour front desk
Garden
Concierge service
Wheelchair accessible
Free breakfast
Safe-deposit box at front desk
Smoke-free property
Free breakfast (local cuisine)
See all facilities

Property Description

Stunning Garden Views and Top-notch Amenities
Take in the breathtaking garden views while enjoying complimentary wireless internet access and convenient concierge services. The hotel offers a delightful local cuisine breakfast daily from 8:00 AM to 11:00 AM.
Convenient Facilities and Services
Featured amenities include a 24-hour front desk, laundry facilities, and a safe deposit box at the front desk. Each of the 15 air-conditioned guestrooms is equipped with private balconies and modern bathrooms with rainfall showerheads.
Perfectly Located for Exploration
Immerse yourself in the heart of Ula at Yali Capkini Akyaka Boutique Hotel, just a short walk from Akyaka Azmak Deresi and Akyaka Beach. With notable landmarks and beaches within easy reach, book your stay now for a memorable experience!

Important information:

  • Children may not be eligible for complimentary breakfast.

Check-in and check-out hours:
Check-out: 12:00 PM

Property Policies

  • Pets

    Pets not allowed

  • Guest type

    Essential workers only - NO

  • Accessibility

    No elevators

  • Covid

    Property does not offer onsite COVID-19 testing

  • General

    Private host property

See all policies

Location

Guest Reviews

8.2
Based on 5 reviews
V
Verified traveler
8
Pros:

Otel odası biraz dardı, yataklar biraz gacırtılı ama genel olarak kahvaltıyı çok beğendik güzel bir konaklamaydı.

2023-08-14 via Nuitee
V
Verified traveler
8
Pros:

Otel çok güzel, odalar konforlu. Merkezi bir konumda her yere yakın. Çalışanlar çok ilgili. Buradan hepsine teşekkür ederiz. Tek bir kötü yan var. Merkezi konumda olmasından kaynaklı gürültü problemi var. Akyaka’da gece hayatı erken bitiyor ancak otelin yanında yer alan taksi durağının çok gürültüsü geliyor. Otelin yapacak bi şeyi yok tabi ki. Ona rağmen her şey mükemmeldi. Teşekkürler.

2023-08-14 via Nuitee
V
Verified traveler
8
Merkezi bir fiyat-performans oteli
Pros:

Otel Akyaka merkezinde, taksi durağıyla neredeyse bitişik ve Migros gibi marketlerin çok yakınında. Bina cephesinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu dev bir bayrak bizlere güven verdi. Yürüyerek sahile birkaç dakikada varıyorsunuz. Camii çok yakında yer alıyor ve sabah ezanı mutlaka uyandırıyor, ayrıca eğer taksi durağında yüksek sesli sohbet edilirse bu da mutlaka uykunuzu bölüyor. Banyonun ışıklandırması biraz zayıftı ancak bunun dışında oda yeterliydi. Oda temizliği talep ederseniz housekeeping personeli gayet iyi bir şekilde yerine getiriyor. Her sabah 8.30 - 9.30 arasında kahvaltı servisi de bulunuyor.

2023-06-28 via Nuitee
H
Hakan
8
Güler yüzlü ilgili müdire hanım
Pros:

Odaların bakıma ihtiyacı var bir miktar renovasyonla süper bir otel olur ama şu aşamada güler yüzlü otel müdiresi haricinde yüksek puan vermek zor

2023-06-27 via Nuitee
V
Verified traveler
8
Pros:

Yataklar çok fazla ses çıkarıp gıcırtı yapıyor. Çok rahatsız edici, uyumakta zorlandık. Kahvaltı temizlik iyi, konum iyi, otelin ambiansı hoş. Ütü yok dendi, otelde ütü olmamasına anlam veremedik.

2023-06-26 via Nuitee