This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
DEWY HOTEL offers stunning city views in Izmir, just 5 km from Karsiyaka Arena. Guests can enjoy free WiFi, room service, and a 24-hour front desk at this 3-star non-smoking property.
Modern Amenities: Air-conditioned rooms with a desk, kettle, minibar, safety deposit box, and flat-screen TV ensure a comfortable stay. The private bathrooms feature a refreshing shower.
Convenient Location: Explore nearby attractions such as Ataturk Museum (16 km) and Cumhuriyet Square (17 km). Izmir Adnan Menderes Airport is conveniently located just 29 km away.
Comfort and Convenience: DEWY HOTEL provides bed linen, towels, and a seamless stay experience. Book now for an unforgettable Izmir getaway.
This property does not accommodate bachelor(ette) or similar parties.
2 defa ara temizlik istedim umursanmadı ayrıca ilk girdiğimde klozette kocaman saç yumağı vardı cam fitilleri eskimiş çok ses alıyor yani günü kurtarmaya yeterli otel ama bir hafta on gün kalacaksanız başka otellere bakın derim ayrıca resepsiyondaki arkadaşlar aklınızla alay ediyor hoş değil
Ottimo hotel con parcheggio e buona colazione
La strada davanti all’hotel ha un traffico pazzesco
Receituo çok nazik vede sürekli nasıl yardımcı olabiliriz diyorlar.
Kahvaltı çok yeterli vede güzel
Bir sinraki is gezimde yine bo hoteli tercih edeceğim
Sigara içilmeyen bir otel olduğunu belirtmelerine rağmen odalar ve tuvalet sürekli sigara kokuyor. Temizliği o kadar bizi şüphelendirdi ki duş almaktan bile imtina edecek hale geldik, o kadar ki bir önceki misafirin saçı sakalı hep lavabo ve etrafındaydı. Kahvaltı standart ve yeterli. Ana caddede yer aldığı için bütün otobüs araç gürültüsü içeri yansıyor. İşiniz gücünüz merkezde ise ulaşımı kolay.
304 bolu odada kaldım, yatağın üstünde sabah tırnak gördüm. Duş havlusu maalesef kirli idi. Kahvaltı çok zayıftı. Asansörün içi çok kötü kokuyordu, başka öisafirler de bu konuyu resepsiyona belirtti. En sonda da otoparkta arabamın dibine başka araba park ettiğimden ve o arabanın hangi odada kaldığını bulamadıklarından çıkışta extra 15-20 dalika daha bekledim. Yeterli çi sukıntılarım
Sinmiş bir Sigara kokusu pencerelerin yukarıda olması ve kısıtlı açılabilmesi klima sorunu, foça vb herhangi bir yere uzak olması açısından yanlış tercih yapmışız. Klima gündüz 30dereceden aşağı inmedi, soğutmuyordu,kaç defa kapa aç ayar yaptım olmadı gece ise 23 derecelere kendinden indi verdiğiniz komutu algıladığına dair işaret yok, en son 5.katta yangın falan çıkarır bu diyerek gece uyanıp oda kartını çıkararak elektiriği komple kapattım. Kahvaltı hiç yoktan iyidir uğraşmışlar görevlililer ilgili sorun çözücü hepsine saygı duyuyorum yardımcı da oldular ama otel sıkıntılı geldi.
Otel balaca olsa da, məkanı, səhər yeməkləri və xüsusilə də personalı ilə müsbət təəssürat bağışladı. Fikrimcə, qiymət bir qədər aşağı ola bilərdi. Ümumilikdə isə otel çox yaxşıdır. İZBAN-a yaxın yerləşməsi və avtobusla digər məkanlara 10–15 dəqiqəlik məsafədə olması böyük üstünlükdür. Xüsusilə səhər yeməklərinin dadı və təzəliyi təkrar ora qayıtmaq istəyi yaradır.
Отель хоть и небольшой, но оставил положительное впечатление благодаря своему расположению, завтракам и особенно персоналу. На мой взгляд, цена могла бы быть немного ниже. В целом, отель очень хороший. Близость к İZBAN (наподобии Метро) и возможность добраться на автобусе до близлежащих мест за 10–15 минут — большой плюс. Особенно хочется отметить вкус и свежесть завтраков — именно это заставляет захотеть вернуться сюда снова.
Otelde 5 gece konakladım. Yalnız seyahat ettiğim için otelin güvenli hissettirmesi benim için önemliydi ve bu konuda beklentilerimi karşıladı. Otel, Çiğli’de harika bir konumda yer alıyor. İzban istasyonu sadece birkaç adım uzaklıkta, buradan şehir merkezine 10 dakikada ulaşmak ve havaalanına direkt gitmek mümkün. En üst katta bir odada kaldım ve ana caddeye bakan güzel bir manzaram vardı. Trafik yoğun olduğu için pencere açıkken gürültü duyulabiliyor. Bunun dışında otel oldukça sakindi, personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Genel olarak memnun kaldım.
Personel çok iyi, temizlik iyi.
Perfect stay. Clean rooms. Excellent services. Near to the TRAM, metro and taxi station
The hotel provided many conveniences. Detailed personal items that were thoughtful. Located on a busy street with neon lights was annoying. The pillows were overstuffed and dense. I could not get comfortable enough to sleep.
Oda temiz ve konforluydu. Yol kenarı olduğu için sesten endişe etmiştik ama pencere sesi tamamen kesiyordu. Sadece odada akıllı TV olsaydı ve kahvaltı daha çeşitliydi olsaydı daha iyi olabilirdi.
Very friendly and helpful staff, nice breakfast.
otel konum olarak harika. tek sıkıntısı ön odalarda yol sesi gelmesi. başka hiç bir sıkıntı yok
Ok pour une halte d'une nuit
Wouldn’t recommend :) it’s definitely a budget hotel and very very basic. They clean the room only when you ask, and they forgot once. No room in the bathroom to put anything and on a very busy street so it was stressful to park
wc kokuyordu ve temiz değildi. Recepcion a oda değişsin talebinde bulundum ama otel dolu olduğu için değişim olmaz dediler.
Kahvaltıda çok az çeşit vardı.
It is a nice hotel but some repairs need to get done. The toilette paper holder was loose and the window in the washroom was missing.
Oda -1 katta idi. Genel olarak temizdi. Yorgun olduğumuzdan direk uyuduk. Sabah banyo yapmaya kalktık. Giderler tıkalıydı. Su gitmiyordu. Söyledik ama yapabilecekleri bir şey yokmuş. Sonra yan odayı su bastı. Koridorlara kadar su doldu. Üst katlarda sanmıyorum böyke bir sorun olsun.
Your guide to the flawless travel experience