This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Convenient Amenities: At Otel Arın, enjoy complimentary wireless internet access, a communal living room, and a reception hall at your disposal.
On-Site Store and Services: Don't miss out on grabbing a quick bite from our grocery/convenience store or benefiting from the 24-hour front desk and luggage storage services.
Cozy Guestrooms: Unwind in one of our 11 well-appointed guestrooms, each equipped with complimentary wireless internet, separate sitting areas, and daily housekeeping.
Experience the best of Ula (Akyaka City Center) with a stay at Otel Arın, just a short walk away from Akyaka Azmak Deresi and Akyaka Beach, offering easy access to nearby attractions. Book now for a memorable stay!
Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and a reception hall.
Pets not allowed
No elevators
Professional property host/manager
Karşıdaki bar çok gürültülü. Onun dışında fiyat-performans iyi.
Temizlik açısından oldukça başarılıydı. Oda içi yeni döşenmiş gibi iyi bakılmış ve yeni görünümlü. Konumu her yere yakın merkezi.
Fiyatına değecek bir otel değil.
Otelin konumu çok güzel, tavsiye ederim, her oda genel işlek sokağa bakmıyor, bana verilen ve arka binaya bakan odayı sessiz olması nedeniyle beğendim, tek şikayetim buzdolabı çok küçük, her şey için teşekkürler otel arın
Family oda yerine başka oda verildi. Oda siz isterseniz temizleniyor. Çöp bile her gün alınmıyor. Ama onun haricinde sahipler çok iyi ve anlayışlı. Teşekkürler
Odalar ferah temiz ve güzel dekore edilmiş, giriş yapmadan önce klima açılmış ve oda soğutulmuştu, ince düşünce için teşekkürler
Genel olarak memnun kaldım. Oldukça temizdi, yatakları biraz rahatsız sadece. Konum olarak direkt merkezde, bu yüzden belli bir saate kadar sokağın gürültüsü geliyor.
Otel çalışanlarının çıkmaya yakın bir saatte gösterdikleri tutum saygısızcaydı. Çıkış saati 11.00 olmasına rağmen, 10.00'da koridorda otel görevlileri gürültü yapmaya başladı ve kendi aralarında "gürültü yapında çıksınlar" demeye başladılar. Bilinçli yapılan bu gürültü çıkış saatine kadar devam etti ve para karşılığı hizmet alan insanlara böyle bir muamele kabul edilemezdi. Saat 10.45'te ise bir kişi kapımızı sert bir şekilde tıklattı ve kapıyı açmaya çalıştı. Çıkış saatini geçmiş olsaydık bu tavrı bir nebze olsun anlayabilirdim ama gerçekten bu yapılanın psikolojik baskı ve tacizden hiçbir farkı yok. O dakikalar çıkış saatine yakın olduğu için hazırlanma aşamasındaydık. Kapının açıldığı yer banyo ile dip dibe ve o saatte üstümü giyiniyordum. Kapıyı açmaya çalışan kişi Kapıyı açsa nasıl bir manzara ile karşılaşacaktı? Bunu hiç tahmin etmedi sanırım. Yapılan bu muamele kabul edilemez ve insanların özel alanlarına yönelik böyle bir saldırıda bulunulmaması gerektiğini öğrenmeniz lazım. Bu otelcilikten daha hayati ve önemli insani bir öğretidir. Ayrıca çıkış yaptığımızda da, resepsiyonda olan kadın birilerinin arkasından küfür ediyordu. Buradan da nasıl insanlar olduğunu anladık. Şunu da belirtmek isterim ki, koridorda o kadar gürültü yaptılar ki resmen her şeyi duyduk. Bir adam, bizim kaldığımız yer için "ben onları balkondan gördüm çıkmadılar dedi". Biz o dakikalarda balkona çıkmadığımıza göre, caddeden acaba bizi mi izledi diye düşündürdü bu durum. Saygısızlıkta son nokta.
Resepsiyondaki hanımefendiler çok güler yüzlüydü. Kendilerine çok teşekkür ederim çok sıcakkanlı ve tatlılardı. Aile gelmek için pek uygun değil çünkü bar ve meyhane sokağında seslerden rahatsız olabilirler ama biz çift olarak memnun kaldık.
Otelde heryer tertemiz, görevli kibar, sahilin ve azmakın dibinde yeri, uygun fiyat, rahat yatak, modern oda tasarimi, klima ve buzdolabi aktif, daha nolsun
Merkezi bir konumda azmak nehri ve kafelerin dibinde
Temiz, konumu çok iyi, güleryüzlü insanlar, oda konforluydu
Isletme sahibi cemile hanım girişte arabaya park yeri ararken tanıştım güleryüzlü ilgili bir hanım kızımla 2günlük tatil yaptık gayet temiz sorunsuz bir otel.barlar sokağında market, restaurant,azmak nehri ve sahile cok yakın konumu çok harika yerde tavsiye ederim.betul hanım resepsiyon da sizi sıcakkanlı guleryuzlu karşılıyor teşekkürler arın otel.
Genel olarak oda temizdi fakat banyo da gece haşereler ortaya çıktı ilaçlama yapılması gerek onun dışında gayet güzel geçti her yere yakın olması konumu mükemmel...
İnanılmaz temizdi.mis gibi kokuyordu heryer.banyosu yatağı hepsi çok rahattı. Konum olarak zaten muhteşem bir konumda. Biz çok beğendik .
Çarşıda butik güzel bir oteldi..çok temizdi..yatak ve yastık rahattı..market,restaurant,kahveci hepsi aynı sokakta idi..beğendim.
Odalar tam apart odası, sayelerinde mükemmel bir Akyaka tatili geçirdik. Cemile Hanım'a ve çalışan hanımefendiye çok çok çok teşekkür ederiz.
güzeldi bu fiyata bu hizmeti akyaka gibi bir yerde bulmak zor
Harika konumda olan otelde arti olarak sahane bir calisan olan Tugce hanim ile tanistik. Hersey cok iyiydi
Otele giriş anından temizlik kokusu geliyordu. Odaya çıktığımızda da her şey çok temizdi, iç rahatlığıyla yattık. Klima gayet yeni ve sorunsuz çalışıyor. Hiçbir sorun yaşamadık, tekrar tercih edeceğimiz bir yer. Teşekkür ederiz.
Your guide to the flawless travel experience