This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Spectacular Garden Views
Take in the lush greenery and tranquil surroundings right from your room at Capo Calaberno Aparts. The beautiful garden setting provides a peaceful oasis for you to relax and unwind.
Convenient On-site Store
Step out and enjoy delicious bites from the on-site grocery/convenience store, offering a variety of snacks and essentials for your stay. Perfect for grabbing a quick treat before heading out to explore the town.
Prime Location
Located in the heart of Karaburun, Capo Calaberno Aparts offers easy access to popular attractions such as Karaburun Harbor and Mimoza Bay. With comfortable accommodations and modern amenities, your stay here promises to be both convenient and memorable.
Ready to experience the beauty of Karaburun? Book your stay at Capo Calaberno Aparts now for an unforgettable getaway!
Take in the views from a garden.
Pets not allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
No smoking
No pets, service animals welcome
No elevators
Pets not allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
No smoking
No pets, service animals welcome
No elevators
Children welcome
Professional property host/manager
No cribs (infant beds) available
Service animals are allowed
Tam bir fiyat performans oteli, odalar temizdi ve ihtiyacımız olan herşey vardı.
Oda temiz değildi.
Uyarımız üzerine temizlendi.
Banyo duş bölümü bakımsız.
Duş sürgülü kapısı onarılmalı.
Kapatırken yerinden çıktı.
Cam tehlike yaratmasın diye bu parçayı dısarıya çıkartım.
Duş bataryasını değişimi gerek.
Dolungaz odasının salon plastik penceresi kapama kolu onarılmalı.
Klima çok kötü, resepsiyonda ilgili kişi yok. Mutfak eşyaları özensiz. Temel şeyler temizdi. Beklentiniz olmasın. Kötü bir durum yaşamadık. Tercih edilse fiyat ile orantılı değerlendirilir. Ama ne öldürür ne güldürür.
Rahat edeceğimiz tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan bir apart oteldi. Kendimizi evimizde hissettik. Güler yüzlü otel sahibi ve çalışanı için teşekkür ederiz. Otelin konumu merkezde olduğu için her yere yakın. Bir yere bağlı kalmadan tatil yapma imkanı sağlıyor. Teşekkür ederiz.
Temizlik iyiydi. Kahve konulmuş ancak fincan da olsaydı şık olurdu. Yatak çok rahatsızdı. Banyoda bırakılan şampuan, duş jeli gibi ürünler yeni müşteri girmeden kontrol edilmeliydi. Duş jeli kalmamıştı. Konum olarak iyi bir noktada.
Apart oda konusunda ciddi problemli satın aldığınız oda konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hotels platformu üzerinden fazla ücret ödeyerek satın aldığım balkonlu deniz manzaralı oda yerine bodrum katta depo ve çamaşırhanenin yanında bol rutubetli alakasız bir odaya yerleştirildim.İtiraz ettiğimizde oda satışı yaptıkları aracı platformları suçladılar.Bu konuda güvenilir olmadıklarını söyleyebilirim.
Güzel bir konaklama yeri, temiz düzenli yeni eşyalar var. Fiyat uygun
Karşılama güzeldi, karaburunda deniz kenarı bir yerde konaklamiyorsaniz burası her yere yakin. Mimoza koyu, bodrum koyu 2-3 dakikalik araba mesafesi. Yine nergiz koyu 2 dakikalik sürüş. Hemen altinda a101 var macro center var. Buzdolabi camasir makinasi ocak klima tv calisiyor. Daire ferah. Biz akbuk odasında kaldık.
Oda, banyo, bahçe konforu ve imkânları yeterli. Sabah, akşam giriş ve çıkışlar rahat. Merkezi konumda, yürüme mesafesinde 3 (A101, migros, macrocenter) market var.
Otel Karaburun çarşıya yürüme mesafesinde,hemen yanında migros macro a101 marketleri vardı. Odalarda ihtiyacınız olan her şey mevcuttu. Temizlik yeterince iyiydi. Odadaki yatak sadece çok rahatsızdi,artık konaklamanın sonuna doğru sırtımız ağrımaya başlamıştı,boyabag odası diğer odalara göre kısmen daha uygun fiyatlı diye onu tutmuştum ama odada balkon yoktu benim için tek eksik buydu.Konaklama öncesinde de otele ulaşmakta bir problem yaşamıştım o yüzden tereddüte de dusmustum açıkçası telefonlar açılmıyor ilgi yok mu diye ama gittiğimde gayet güzel ve kibar karşılandık. Karaburun gibi bir yerde sadece denize girip kafa dinlemek herhangi bir konfor aramıyorsaniz bu apart her ihtiyacınızı karşılayacaktır.
2 çocuk 2 yetişkin 2 gece kaldığımız Capo Calaberno ilk gece alt kat odada, ikinci gece üst kat dağ manzaralı odada kaldık. Çocuklu ailelerin hiç düşünmeden tercih etmesini öneririm. Temizlik, odaların konforu büyüklüğü gayet yeterliydi. Hemen altında büyük marketi mevcut. Otopark sorunu yok. Zaten koylarda dolaşacağımız için denizin dibindeki pansiyon ya da apartlara bakmanıza gerek yok. İşletme sahibi ve yardımcısı giriş ve çıkışlarda çok yardımcı oldu.
Oda gayet temiz ve kullanışlıydı. Ev konforunda bir oda sunmuşlar. Otopark sorunu olmaması da gayet iyi.
Oteli çok beğendik, ailecek 3 gece kaldık ve memnun ayrıldık. Ekim ayında Bir daha geleceğiz.
İlker beye Güleryüz ve hoşsohbet i için tekrar teşekkür ediyoruz.
Temiz ve ilgili bir işletme. İlker bey ve destek personel son derece ilgili, huzurlu bir bahçesi var. Sessiz. Odada gerekli olabilecek her şey incelikle düşünülmüş. Çok beğendik, Karaburun a gidecekler için çok tavsiyedir.
Kısa seyehatimiz için konakladık ama keşke daha uzun kalabilseydik. Oda çok konforlu ve temizdi, içindeki tüm eşyalar yeni ve kullanışlıydı. İşletmeci ve çalışanlar da oldukça kibar ve güleryüzlülerdi. Mutlaka tekrar geleceğiz, size de öneririz.
Küçük bir işletme, Aileler için iyi bir tercih, bizi rahatsız edecek her hangi bir durumla karşılaşmadık, otel görevlileri ilgililer. Biz 2 yetişkin & 2 çocuk bir aile olarak memnun kaldık.
Restoran ve marketlere yakin. Lokasyonu cok iyi. Oda da 3 kisi icin ideal boyutta. Mutfakta ihtiyacimiz olan tum malzemeler vardi. Bahceli odalar gercekten keyifli.
Temiz karaburun merkeze ve sahile yakın
her şey gayet iyiydi sanırım yeni bir işletme fakat gayet temiz ve güzel bir hizmet aldık. konum olarak da gayet merkezi bir noktada.
Her yer cok temizdi. Konforlu bir konaklama yaptik. Emegi gecenlere tesekkur ederiz.
Your guide to the flawless travel experience