This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Central Location
Enjoy the convenience of being centrally located in Çeşme, steps away from Alaçatı Çarşı and just a 5-minute drive from Oasis Aquapark.
Complimentary Amenities
Indulge in a complimentary local cuisine breakfast served daily and take advantage of amenities such as free wireless internet access and concierge services.
Cozy Guestrooms
Relax in one of the 9 guestrooms that feature minibars, Smart televisions, and private bathrooms with complimentary toiletries.
With stunning views from the garden and a host of facilities at your disposal, Müzeyyen Hanım Konağı Alaçatı promises a delightful stay. Book now to experience the perfect blend of comfort and convenience.
Pets not allowed
Service animals not allowed
Free onsite COVID-19 testing (Antigen/Rapid) is available
Cashless transactions are available
No elevators
Pets not allowed
Service animals not allowed
Free onsite COVID-19 testing (Antigen/Rapid) is available
Cashless transactions are available
No elevators
Professional property host/manager
Tek kelimeye mükemmeldi. Bayıldık. Otel çok şirindi. Odalar çok temiz, konforluydu. Banyoda her şey en ince ayrıntısınadek düşünülmüştü. Otel sahibi , çalışanlar güleryüzlü, yardımseverdi. Kahvaltı fevkalade.
Mukemmel bir karsilama, harika bir kahvalti , ilgi ve alaka superdi.Her konuda yardimci oldular. Bu lokasyon icin dogru bir secim oldu. Temiz, guvenilir ,sicak bir atmosfer. Aile sicakligiyla ,ailenin bir parcasi gibi hissettik.Tekrar gelirsem kesinlikle tek tercihim.
Clean and cozy. Very friendly people
Kahvaltı çok güzeldi, oda temizdi
Öncelikle Alaçatı'nın çok merkezi bir yerinde. 100 metre yürüyerek meyhanelerin ve dükkanların olduğu sokağa ulaşıyorsunuz. Aynı zamanda konumu itibariyle tam sokak üzerinde olan otellere göre daha sakin. Odalar çok temizdi, çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Kahvaltı muhteşemdi. Çok memnun kaldık.
10 numara
Çok beğendik sahipleri cok iyi ağırladı bizleri evimizde gibi hissettik odalar harika temiz
Маленький, очень уютный отель. Номер был очень чистый, всё исправно работало. Было приятно посидеть в любое время во дворике. Очень понравились завтраки, сытные, вкусные и разнообразные. Замечательные владельцы и персонал, отзывчивые. Сервис хорош. Однозначно пребывание в нём понравилось.
Öncelikle kahvaltıdan bahsetmek isterim; gerçekten anne kahvaltısı gibiydi, her şey özenle hazırlanmış ve çok lezzetliydi. Odalar tertemizdi, içeri girdiğimiz an mis gibi temizlik kokusu karşılıyordu. Konumu da çok güzeldi, her yere yakın ve ulaşımı kolaydı. Çalışanlar ise son derece ilgili ve güleryüzlüydü; kendimizi otelde değil de sanki akrabamızın evine misafirliğe gelmiş gibi hissettik. Buradan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere 🫶🏼
Очень понравился отель! Чистый, уютный и красивый! Очень вкусные завтраки!
C’était parfait, la chambre était un peu petite. Le petite déjeuner est très bon et varié.
Le personnel toujours souriant et disponible. Un très bon emplacement, au centre de alaçati
Çok temizdi. Otel sahipleri ve çalışanlar aşırı ilgililerdi. Kahvaltı ortalamanın üzerindeydi. Standart kahvaltı değil farklı tatlar ve lezzetler vardı. Genel olarak güzeldi. Tavsiye ederim. Özellikle fiyatı uygun performansı yüksek otel arayanlara tavsiyedir.
Eşimle birlikte çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadık. Sabah kahvaltısı gerçekten harikaydı, taze ve lezzetliydi. Otelin sahibi Erhan Bey son derece kibar, yardımsever ve misafirperverdi. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Her şey için çok teşekkür ederiz, tekrar gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Otelde geçirdiğimiz zaman gerçekten harikaydı. Sabah kahvaltısı çok lezzetli ve tazeydi. Erhan Bey’in misafirperverliği ve güler yüzü sayesinde kendimizi adeta ailemizin yanında gibi hissettik. Yataklar çok rahat, odalar tertemizdi. Tüm çalışanlar kibar ve yardımcıydı. Otelin konumu mükemmel, her yere kolayca ulaşılabiliyor. Ayrıca otopark imkânları çok iyi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Tek dezavantajı odaların küçük olması, diğer türlü temizlik ve çalışanların cana yakınlığı çok iyiydi. Kahvaltısı da çok çeşitliydi. Tüm bunlara ilaveten çarşıya çok yakın olması nedeniyle bir sonraki ziyaretimde kalacak olacağım oteldir.
Gerçekten herşey çok güzeldi, personel çok ilgili artık başka bir yer aramam kalmak için
Müzeyyen Hanım Konağında eşimle birlikte ikinci kez konakladık ve yine her şeyden çok memnun kaldık. Otel oldukça temiz,personel güler yüzlü ve yardimsever. Alaçatı da konaklamak isteyenler için kesinlikle tavsiye ederiz.
Otel konumu ve yeni bir otel olduğu için güzeldi, kahvaltısı güzeldi. Aynı zaman da temizdi tek eksisi benim için fiyatina göre odanın çok küçük olmasıydı fotoğraflarda asla anlaşılmiyordu geniş açıyla çekilmiş sanırım M2 olarak da hiç bakmamıştım o biraz bizi üzdü ama idare ettik yine de çok teşekkürler.
Oda fotoğrafta göründüğünden çok daha küçük ayrıca yatak konforu iyi değil fiyat performans olarak uygun bulmadık ama misafirperverlikleri memnun edici.
Your guide to the flawless travel experience