This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Recreational Amenities
Enjoy the outdoor pool and complimentary bicycles to explore the area during your stay at Almina Garden Boutique - Adults Only.
Luxurious Features
Indulge in individually decorated guestrooms with iPod docking stations, rainfall showers, and designer toiletries for a lavish experience.
Convenience and Accessibility
Benefit from amenities like complimentary wireless internet, express check-out, and a 24-hour front desk, ensuring a seamless and enjoyable stay.
A stay at Almina Garden Boutique - Adults Only in Bodrum offers a perfect blend of relaxation and luxury. Book your stay now to experience it for yourself!
Only dogs and cats are allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
Essential workers only - NO
Only dogs and cats are allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
Essential workers only - NO
No elevators
Pets allowed
Caters to adults only
Professional property host/manager
Contactless check-in is available
No cribs (infant beds) available
Maximum number of pets per room 1
Gap period enforced between guest stays - 24 hours
Service animals are allowed
Konum olarak merkezi. Park problemi yok. Yalikavakta uygun fiyatli. Cok bakimsiz ve kirli bir otel. Otel yoneticileri kedi bakiyorlar. Bir suru kedi vvar otel icerisinde odanizin verandasinda koltuklara pislikten oturamiyorsunuz kedielr mesken tutmus ve cok kotu bir koku var. Odalari havalandiramiyorsunuz cunku sineklik yok. Zaten o da sivrisinek dolu. Temizlik deseniz yatak ve tuvaletler temiz fakat ustun koru. Sezon bittigi icin heralde otel yoneticisi odalari temizliyor. O kadar sokak kedisinin oldugu bir yerde temizlige ne kadar guvenirsiniz bilemem? Odada ocak vardi yagli les gibiydi. Koltuk supurulmemis toz icindeydi. Bir daha tercih etmem.
Vaadedilen çoğu şey yoktu. Hayal kırıklığıydı.
Banyo kötü durumda
Paid for the jacuzzi, but there’s no hot water. Garden was not maintained well. Staff is helpful but they couldn’t help with these issues.
Bem localizado, confortável, mas poderia ser mais bem cuidado.
Splendida ubicazione, 5 minuti a piedi dalla marina.
Potrebbe essere splendido ma sporco e trascurato. Musica molto alta da fuori dalle 23:30 alle 2 am.
Dovrebbero fare molto. Ha potenzialità ma è trascuratissimo. Voto d’incoraggiamento, meriterebbero meno.
Bellissima struttura in mezzo alla natura, distante solo 2 minuti a piedi da Yalikavak Marina. Posizione molto strategica.
L’hotel Manager Tuba è stata molto professionale e si è presa cura di noi. Il cambio asciugamani è su richiesta, ma sono stati molto gentili e veloci nel soddisfare le nostre richieste.
L’hotel è collegato direttamente ad una discoteca molto chic in mezzo alla natura; inoltre ci hanno portato drink in camera.
Siamo molto soddisfatti, non c’è nessun’altra struttura con un rapporto qualità-prezzo simile.
Asla fotoğraflardaki gibi değil. Oda temizlenmemiş duvarlarda ve tuvalette örümcek ağları vardı. Biz dört gün boyunca kaldık bir kere bile oda temizliği yapılmadı. Havuzun içinde kertenkele ölmüş ve pisti. Çevre düzenlemesi yapılmamıştı. Odada yatağın yanındaki dolabı açtığımda müthiş bir toz çıktı. Kahvaltı dahil satın aldığımı hatırlıyorum alırken sonra kahvaltı yok dediler.sıcak suyu yok. Otelin yanında gece kulübü var ve bu konuda bizi arayıp bilgilendirme yapmadılar. Mutfak tadilatta falan dediler. Bir daha asla tercih edeceğim bir yer olamaz.
İlk gece yanlış odaya alındım ve bir karışıklık olduğu için bu durumun ya klüpten alkol ikramı veya müsait olan bir odada fazladan konaklama olarak telafi edilebileceği belirtildi. Karşılıklı olarak iyi niyetli yaklaşıldığı için ben bu durumu pek sorun etmedim ama rezervasyon yaptıranların oteli arayıp teyit etmesini öneririm. Otelin gece klübü olduğu için gelcek kişilerin gece 2 3e kadar sesi sorun etmemesi gerekli eğer dinlenmek amacıyla bir tatil yapıyorsanız bu durum sıkıntı yaratabilir. Ben arkadaşımla festivale katılmak için burayı sadece konaklama olarak kullandığım için memnun kaldım. Otelde şuan bazı şeyler oturtulmaya çalışılıyor ve bence bunlar düzene sokulduğunda keyifli bir yer olacaktır.
Kahvaltısını, havuzunu kullandık, odası gayet güzel, eğlence mekanlarına yakın, memnun kaldık
Ik vond de locatie wel goed in de buurt van de Marina. Maar er was geen dagelijkse schoonmaak en de WC-bril was ook erg geel.
The room has not been cleaned for the entirety of my stay. Often no water to shower. No breakfast option. The room still had used soap from the previous guests
Overall we enjoyed our stay, the staff was very efficient and friendly.
On the other hand they were carrying out some repairs both on the hotel grounds and at the adjacent land, so there were some noise issues during the day, starting early in the morning.
Odalar maalesef hiç fotoğraflardaki gibi değil, odada her yer böcek ve sinek dolu. Gece uyumak imkansız. Erken ayrılmak zorunda kaldık. Havuzu kullanılamaz halde sürekli böcek ve ağaç yapraklarıyla doluydu. Potansiyeli yüksek bir yer ama çok fazla şeyin elden geçmesi lazım. İlaçlama yapılmalı her yere, odanıza giderken otların arasından yürüyorsunuz, bunlar kesilebilir..
The staff here are super friendly and helpful.
The room was spacious and had a beautiful big bed in it looking out to the pool.
The vibe is relaxed and good value for money if you want to be in the centre of Yalikavak.
Hersey güzel ve temizdi
Sezon başlangıcı ve yeni devir alımı durumundan ötürü çoğu alan aktif değildi ama otele giriş kapısından itibaren güzel bir bahçe karşılıyor havuzu ve etrafında bulunan bir kaç hamak yer yastıkları ve oturma yerleri çok hoştu , hoş bir karşılama ile ağırlandık odamız çok temizdi , ihtiyacımız olan Herşey mevcuttu ve odanın önümde oturabileceğiniz geniş bir alan daha mevcut , sabah kahvemizi orada değerlendirdik , geldiğimizde akşam saati olmasına bahçede saatlerce oturup sohbet etmekten kendimizi alıkoyamadık , havuzun ışığı etrafa loş bir ışık yayıyordu , şuan ki durumu ile ziyaret edilebilir , tekrar tekrar gitmeyi düşünüyoruz , Herşey için teşekkürler
Şömineli ve jakuzili odayı tutmamıza rağmen şömine için odun olmadığını şömineyi yakamayacaklarını söylediler. Jakuzi içinde sıcak suyu açtığımızda ılık bir su vardı kendilerine ulaşmamıza rağmen sonuç değişmedi ne jakuzi'yi ne de şömineyi kullanamadık O da geniş Ferah büyük Ancak iki tane küçücük klima vardı sabaha kadar ek ısıtıcı almamıza rağmen oda ısınmadı. Sağ olsunlar bir tane ek yorgan aldık 3 yaşında çocuğumuz var diye kendilerinden bir yorgan bir çarşaf daha istediğimizde ek 500 lira para istediler normal sıradan herhangi bir otel odasından farkı yoktu Hatta normal sıradan bir otel odası en azından ısınıyordur
Sezon disi konaklamasi olmasi sebebli uygun fiyata kaldik , oda servis hizmeti kahvalti cok iyiydi , lakin oda temizligi ve ozellikle banyo temizligi vasattı . Harici yatak cok rahatsiz ve cok ses cikardigi icin uykumuz surekli bölündü. Giris cikista sorun yasamadik. Genel hatlariyla banyo disinda katlanilabilirdi. Tesekkurlee
otelde bulunan grandoda'da 2 gece kaldım. Kış aylarında şömineli bir oda tuttum fakat şömine için odunun olmadığını söylediler. görevlilere sorunu dile getirdiğimde yapacak bir şeyleri olmadığı yönünde cevaplar aldım. Yaz aylarında odanın fiyatının çok daha yüksek olduğunu şu an ucuza kaldığım yönünde saçma bir cevap aldım. Odanın içerisinde içecek su bile bırakılmamıştı. Otel ne kadar güzelse hizmet o kadar yetersizdi. Gidecek arkadaşlar yakacakları odunu yanlarına alsınlar :)
Your guide to the flawless travel experience