Ağaoğlu Han Otel

Hotels
Independent
5.6 (5 reviews)
Sar Mahallesi 1. Cadde, Surur Hani No 320, Mardin, Artuklu, 47000 , Mardin , TR

Facilities

Free breakfast
Free WiFi
24-hour front desk
Designated smoking area
Wheelchair accessible
Free breakfast
Free cooked-to-order breakfast

Property Description

Convenient Location - Situated in the heart of Mardin, steps away from Mardin Museum and other major attractions, Ağaoğlu Han Otel is your perfect gateway to the city's charm.

Complimentary Breakfast - Start your day right with a delicious cooked-to-order breakfast served daily, setting the tone for a day full of exploration and adventure.

Designated Smoking Areas - For guests who appreciate the option to smoke, our hotel offers designated smoking areas for your convenience.

A stay at Ağaoğlu Han Otel promises both comfort and convenience in the vibrant city of Mardin. Book now to experience the perfect blend of relaxation and exploration.

Important information:

  • No pets and no service animals are allowed at this property.

Check-in and check-out hours:

Property Policies

  • Pets

    Pets not allowed

  • General

    Guest accommodation is sealed after cleaning

  • Children and extra beds

    No rollaway/extra beds available

  • Pets

    Service animals not allowed

  • Guest type

    Essential workers only - NO

See all policies

Location

Guest Reviews

5.6
Based on 5 reviews
V
Verified traveler
2
Kotu deneyim
Pros:

5 gun boyunca konakladigimiz Agaoglu Han otelde hic birseyden memnun kalmadik. Banyo tuvalet odanin icinde bir paravanla ayrilmis. Kucuk bir pencere disinda havalandirma yok. Dus aldiginizda her yer su icinde kaliyor ve nemden, gider kokusundan oda da durulmuyor. Giriste iki sise sampuan verdiler sonra zar zor havlu ve sampuan alabildik. Kahvalti saatinin bitmesine 5 dk varken restorana inmemize ragmen, yarim saat hazirlanma suresi var diyerek kahvalti vermediler. Kisacasi hic memnun kalmadik. Isletmenin odak noktasi han icindeki restoran. Odalarla ilgilenen yok.

2024-05-06 via Nuitee
V
Verified traveler
4
Pros:

Çok üzgünüm böyle bir yorum yaptığım için ama mekan herkese ticari gözle baktığı için, gelmişsiniz bi önemi yok. Hijyen yok, odanın içinde bölme şeklinde tuvalet banyo. Ayrılırken anahtarı bıraktık tamam dediler sadece. Sıra gecesi sesinden uyuyamıyorsunuz, oda temizlenmiyor, kahvaltı vasat. Asla tercih etmem bir daha

2024-04-13 via Nuitee
H
Hasret
8
Tüm kalbimizle tavsiye ederiz:)
Pros:

Mart ayı hafta sonu gittik hava soğuktu bunun için klima artı ısıtıcı battaniye ve çift yorgan düşünülmüş klima ve ısıtıcıyla içerisi hamam gibi oluyor ztn soğuk diye yorumlar için tereddütlü gitmiştim ama biz 1 derecede tshirtle uyuduk odamız küçük olandı sıcaktı duş ve vc sorunsuz ve temizdi. Kahvaltı iyiydi gayet doyuyorsunuz reçelleri çiftliklerinde yapılıyormuş odun ateşinde sinmiş tadımı çok güzel is kokulu reçellere bayıldık çalışanlar güleryüzlü çayınız bitmeden yenisi geliyor. Hafta sonu sıra geceleri oluyormuş uyuyamıyorum diyenler oteli araştırıp gitsin arasın sorsun sonuçta kültürünü tanımaya gittiğiniz yer yadırgamak biraz yanlış, biz memnun kaldık tüm kalbimizle tavsiye ederiz:)

2024-03-29 via Nuitee
F
Fatih
8
Genel Memnuniyet
Pros:

Eşimle evlilik yıldönümümüz için tercih etmiştik.
Otel tam Eski Mardin şehir merkezinde, çoğu noktaya yürüme mesafesinde.
Odalar tam tahmin ettiğimiz gibi tarihi dokusuyla iç içe ve çok otantik fakat Odalardaki banyo-wc yi odadan tamamiyle ayıran bi duvar yoktu,içerde birisi otururken siz wcde iseniz iç içe gibi tuhaf bi durum.

Çalışanların tavır ve davranışları inanılmaz samimi,yardımsever ve çok güleryüzlü. Çalışanlardan özellikle isim belirtmek isterim;Bedriye hanım ve Şakir bey'e çok teşekkürler 🙏

Kahvaltı serpme olarak sunuluyor, akşam sıra gecesine de katıldık menü zengin, alkol menüden ayrı; fakat otel müşterilerine fiyat anlamında daha uygun olabilirdi.

2023-10-30 via Nuitee
I
Ilhami
4
Uyumak istiyorsanız kalmamalısınız
Pros:

Odamızın 2 çift penceresi vardı, ikisinin de kulpları bozuktu. Camları kapatamadığımız için hem caddenin gürültüsü hem de havanın soğuğu direkt odanın içindeydi. Ayrıca camda kesilmiş ve kapatılmamış hava deliği vardı. Ctesi ve pazar gecesi kaldık. Ctesi gecesi eğlence vardı, gece 12:00 de bitecek denilen eğlence 01:00 a doğru bitti. Zaten o baş ağrısıyla eğlenceden sonra sokağın gürültüsünden uyuyamıyorsunuz. Tam bir rezaletti. Özellikle sessiz ve uzak bir oda tercihine bu odanın verilmesi de şaka gibiydi. Kahvaltı çok güzeldi, ama her kahvaltıda çatal değiştirip ıslak mendille siliyorduk çünkü kirli geliyordu. Tuvalet odanın içinde paravan ile ayrılmıştı ve üzeri açık ık tavana sıfır değil. Tarihi yapı olduğu için ayrı duvar ile kapatılamıyormuş. Maalesef bu da hoş bir deneyim olmadı. Kesinlikle 1. caddede kalın ama ilk tercihleriniz burası olmamalı.

2023-10-09 via Nuitee