This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Designated Smoking Areas
Complimentary On-the-Go Breakfast
Free Self Parking
Booking available for a comfortable stay at Kent Otel Ayvalık, with the convenience of designated smoking areas, complimentary breakfast, and free self-parking. Don't miss the chance to explore nearby attractions like Sarimsakli Beach and Markets.
Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access.
Pets not allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
No elevators
Private host property
Service animals are allowed
Çok yeni ve temiz bir otel. Otel mi pansiyon mu, ne demeli bilemiyorum. Asansör olmadığı için bu farklılık var herhalde diye düşündüm.Emin değilim.
Ulaşımı çok kolay, navigasyon doğru şekilde götürüyor, zeytinliklere komşu bir konumda. 2. katta kaldık, deniz manzarası da muhteşem. Arabanız yoksa merkeze gitmek için önünden minibüs geçiyor.
Her yer temiz. Banyo ve çarşaflar da öyle. Sadece oda biraz küçük, ama gece balkonda oturduk. Balkon gayet geniş.
Kahvaltı çok lezzetli ve yeterli. 3 gün konakladık , her gün başka bir sıcak çeşit çıkardılar.Personel iyi niyetli, kibar ve yardım etmeye hazır.
Çok güzel bir kısa tatil geçirdik. Her şey için teşekkürler ...
Özellikle kahvaltısı çok güzeldi. İki kere kahvaltı yaptık. Bir gün menemen vardı. Bir gün yumurta ve mücver vardı her şey çok lezzetliydi. Park sorunu yok sessiz sakin tertemiz bir yer. Bizim gibi Ayvalık Cunda gezisi için gidecek olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
Eşimle birlikte çok keyifli 5 gün geçirdik. Gönül rahatsızlığı ile önerebileceğimiz bir yer özellikle kahvaltısı, dısardaki serpme kahvaltılardan çok çok daha iyiydi( özellikle kırmızı biberli bir kahvaltılığı vardı bayıldığım için satın aldım kendilerinden ).Personeller oldukça ilgili kahvaltılıklardan biten olduğunda istediğinizde ekstra getiriyorlar. Pansiyon sahibi direk ilgileniyor. Cunda’ya 6 dk sarımsaklıya 10 dk Ayvalık merkeze 5 dk eğer arabanız varsa. Bu sebepten ötürü biz konum olarak çok beğendik. Odalara gelecek olursakta görsellerde ne görüyorsanız o arkadaşlar yatakları falan da gayet rahat oda izolasyonları gayet iyi, temizlik konusunda da çok iyilerdi havlular çarşaflar ter temizdi. Sonuç olarak biz çok beğendik herkese de tavsiye edeceğiz…
Tesis, platformda “otel” olarak tanımlansa da aslında küçük ölçekli bir “aile pansiyonu”… Öncelikle resepsiyon alanının bulunmaması ve Hotels.com’da kart bilgilerimiz olmasına rağmen ödemenin girişte ayaküstü alınması oldukça garipti; daha profesyonel bir karşılama ve bilgilendirme beklerdik.
Oda fotoğrafları gerçeği tam yansıtmıyor; odalar fotoğraflarda göründüğünden daha küçük. Balkonu keyifliydi fakat giriş katta kaldığımız için hem çocuklu ailelerin gürültüsü hem de genel mahremiyet konusunda sıkıntı yaşadık. Yatağımız rahatsızdı, yayları sırtımıza battı ve odada bazı tefrişat eksikleri (yatağın iki yanında da komodin olmaması, balkonda havlu asma yeri olmaması vb.) vardı.
Olumlu olarak; temizlik konusunda bir sorun yaşamadık. Sabah kahvaltısı gerçekten güzeldi; ürünler taze ve boldu. Ayrıca otopark olması; aracımız ile Ayvalık merkez ve Cunda’ya yakın konumu avantaj sağladı.
Genel olarak çocuklu aileler için uygun, civardaki seçeneklere kıyasla ekonomik bir pansiyon burası; ancak genç çiftler için çok tavsiye etmiyoruz..
Güzel karşılama, güzel kahvaltı ve konforlu.
3 kişilik aile odası küçük ses izolasyonu yok. Lavabo ve banyo temizliği çok iyi değildi kahvaltı hizmeti iyiydi..
Otelin konumu, odaların temizliği, manzarası, kahvaltı ve çalışanların ilgisi harika. Üç gün konakladım çok memnun kaldım. Etrafı sessiz ve sakin olmasına rağmen önünden minibüs bile geçiyor. Kesinlikle öneririm.
Otelden genel olarak çok memnun kaldık özellikle kahvaltısı çeşitli ve devamını istediğimizde de yardımcı oluyorlar. Aile işletmesi güleryüzlü ilgililerdi.bizim için tek olumsuz odamız biraz dardı onun dışında herhangi bir problem yaşamadık memnun kaldik
Genel olarak memnun kaldık.Konumu, temizliği ve kahvaltısı çok iyiydi.
Güzel bir aile işletmesi, memnun kaldık
Otel konum olarak çok salim bir yerdeydi çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımseverlerdi kahvaltıyı beğendik temizlik konusunda biraz daha iyi olabilirlerdi
Gayet temiz ve kullanışlıydı. Kahvaltı tatmin ediciydi hergün farklı bir kahvaltılık vardı masada. Aracı olan için hiç sorun değil konaklama sessiz sakin araç park yeri sorunu yok. Aracı olmayan için dolmuş geçiyor önünden. Genel anlamda memnun kaldık. Bidaha kalınabilir.
İki gün kaldık gayet konforlu ve güzeldi otel işletmecisi kendi imalatı kantaron yağı zeytinden de aldık. Konaklama için tavsiye ederiz sabah kahvaltısı da gayet lezzetli ve güzeldi yine kendi imal ettikleri reçellerlerden vardı bir daha Ayvalık’a gelirsem kalmayı düşünürüm
Giriş karşılama yapan kardeşimiz çok saygılı ve kibardı
Aile işletmesiydi. Kahvaltı anneleri tarafından hazırlanıyorsu gayet lezzetli ve doyurucuydu talep edersek yenileyebileceklerini belirttiler ancak gayet yeterliydi
Tek eksiği banyoda duşakabin yoktu, biz bahçe katındaki odada kaldık diğer odalarda varmış sanırım eksik tamamlanacaktır diye düşünüyorum birde banyoda eşya yasa havlu asacak askı yoktu
Teşekkür ederim
Kahvaltı biraz kötü kahvaltıyı geliştirirseniz iyi bi işletme olabilirsiniz odalar temiz ve ferah
Kahvaltı kötü. Oda dar. Banyo çok dar. Balkon, klima, minibar güzel.
Odalar temizdi, kahvaltı tam idealdi, merkeze her noktaya konum çok iyiydi.. Ayvalığa bidaha ki geldiğimde yer aramıyacağım..
Herşey gayet olması gerektiği gibiydi işletme sahipleride çok efendi insanlardı teşekkür ediyorum hepsine
Your guide to the flawless travel experience