This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Luxurious Amenities
DOUBLE ROYAL HOTEL in Kocaeli offers a range of upscale amenities including a seasonal outdoor swimming pool, garden, and a shared lounge.
Fine Dining Experience
Indulge in delicious meals at the on-site restaurant and enjoy the convenience of room service. A variety of breakfast options are available each morning to start your day right.
Comfort and Convenience
Experience comfort in every room equipped with modern facilities such as air conditioning, flat-screen TV, and free WiFi. The 24-hour front desk ensures your needs are met promptly.
Book your stay at DOUBLE ROYAL HOTEL now and enjoy a luxurious getaway with top-notch services and breathtaking city views.
A deposit may be required at the property.
staff
lacl of cleaning. noise & smell of smoke
The position
Chice of brakfast
Pislik,sinek,iletişimsizlik,yemekler berbat,açık büfe berbat,şezlong pis,havuzun çevresi pis,ulaşım yok,transfer yok, burada yazılan her şey yalan! Resepsiyon görevlileri ilgisiz , suratsız, bileğiniz. İletişim zayıf! Lavaboda sabun yok.her yer sinek.yanlışlıkla odadan tişörtüm alınmış ve yıkamaya gitmiş artı Benden ödeme istendi, haksız yere.100 kere tişört ne zaman gelecek diye sorduk , zorla getirdiler.
사비하 공항에서 교통편이 없어서 택시비 만이천원정도주고 찾아갔는데 바닷가 근처이고
가성비는 좋아요 3만원도 안되는데 아침식사도 2인분씩 챙겨주고요
단점은 역시 교통편이 불편해요
bugüne dek kaldığımız en kötü oteldi. halılar, havlu ve yatak örtüleri eski ve korkunç pis kokulu, odalar kötü.. gelen insan profili berbat (elbiseyle havuza giriyorlar vb) üstelik de garsoniyer gibi de gelenler vardı. nasıl 4 yıldız almış anlayabilmek mümkün değil! sakın gitmesin hiç kimse; çalışanların çaresiz iyi niyetine yazık:((((
Your guide to the flawless travel experience