This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Luxurious Accommodation
Acapulco Resort Hotel, located in Kyrenia, just 100 meters from Acapulco Beach, offers a blend of luxury and comfort. The rooms are elegantly furnished with modern amenities, including air conditioning and private bathrooms. Some rooms even feature balconies with stunning views.
Abundant Leisure Facilities
Guests can enjoy a wide range of leisure facilities at Acapulco Resort Hotel. From the seasonal outdoor swimming pool and water park to the fitness centre and children's playground, there is something for everyone. Additionally, the indoor pool and evening entertainment ensure a memorable stay.
Multilingual Staff and Convenient Location
With a multilingual reception staff fluent in Arabic, German, English, and French, guests can easily communicate and seek assistance. Situated near popular landmarks like Venice Column and Ministry of Agriculture, the hotel offers convenience and accessibility to explore the area.
Experience luxury and comfort at Acapulco Resort Hotel. Book your stay now for an unforgettable experience.
Please note that a valid photo ID and a credit card corresponding to the name on the booking are required at check-in.
For reservations made to our property, a pre-authorization will be taken from our guests for extra expenses at check-in.
Please note that Theme Park is not free and entrance fees are applicable.
Please note that the Theme Park is closed from October to June through the year.
Please note that the aqua park is closed from November 20th to April 10th.
Renovation work of the main building will be carried out until March 30th, 2025.
Renovation work will be carried out from 01/03/2026 to 15/05/2026.Guests are required to show a photo ID and credit card upon check-in. Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply.
A deposit may be required at the property.
Çok güzel denizi var
Deniz
Yenilenmiş odaları,yemekleri, plaj olanakları ve çalışanları ila temizlik oldukça yeterliydi.
Halkla ilişkiler çok ilgil8ydi.Bilhassa nazımızı çeken.Sema Nur Hanım a çok teşekkür ediyoruz
Melisa Hanim bizimle çok ilgilendi, odamizi standard odadan kral odasina upgradelediler.
Kahvalti daha iyi olabilirdi
Personel güleryüzlü .diğer sorumlu personel konsklamamız ve öncesi bizimle sürekli temasta kaldılar.melisa hanım özellikle çok ilgilendi ayrıca teşekkür ederim.otele gidiş geliş transferşerimizde çok yardımcı oldular.herşey dört dörtlük teşekkür ederim ❤️
Terrassenzimmer war im erst Anlauf ohne jegliche Aussicht. Die Guest Relations Managerin hat einen guten Wechsel ermöglicht.
Die Küche war zwar sehr vielfältig aber langweilig und lieblos gekocht.
Das Meer ist auch in der 2. Septemberhälfte noch sehr warm und bietet kaum Erfrischung. Pools aber gut.
Otel de arı gibi çalışan bir temizlik ekibi var. Heryer tertemiz tuvaletler lavabo yerler tertemiz. Restorant da birşey dökülüyor bir anda 2 kişi orada beliriyor hemen temizlemeye başlıyorlar. Yemeklerin başında sürekli etrafı temizleyen görevliler var asla dökülüp saçılan birşey göremiyorsunuz 🙃 Havuzlar harika deniz ve plaj mükemmel.
Sadece yiyecek içecek gibi hizmetler plaj ve denizde ücretli ve gün içinde sabah ve akşam yemeği hariç yiyecek içecek ücretli bu biraz olumsuz bir durum. Herşey dahil seçenekleri olmaması üzücü. Tesis çok büyük ama golf arabaları ile çocuklar vızır vızır taşıyorlar yürürken. Yoldan alıyorlar çalışanlar işlerine kendilerini adamış helal olsun dedirttiler bize 👍
הבריכה
חדר גן
tesisin genel durumu gayet güzeldi, restoran yemek çeşitleri yeterli, lezzetli ve hijyenikti, türk personeller ilgili ve becerikli, yapıcı ve çözümcü idi. müşteri temsilcimiz olarak Melisa Hanım daha yolculuğa başlamadan bizimle iletişime geçti, ülkeden ayrılana kadar da ilgisini eksik etmedi, kendisine teşekkür ederiz. genel olarak çok memnun kaldık,
fakat oda hizmetleri personelleri yabancı idi, beklentilerimizi anlamıyorlar, görevlerini tam yapmıyorlardı, odaya bırakmaları gereken baş ve ayak havlularını bırakmadılar, sıvı el sabununu boş bırakmışlar, şampuan kutusunu boş bırakmışlar, bırakmaları gereken su adetlerini bırakmadılar, buzdolabı çok kötü durumda ve paslı idi, lavabo ve duşa kabine günlük temizleme yapılmadı, ihtiyaçlarımızı resepsiyondan talep etmek zorunda kaldık, hemen yardımcı oldular ama her seferinde aramak yıpratıcı oldu, oda hizmetleri dışında diğer tüm durum beklentimizi karşılayacak durumda idi. bu konuyu da çözerlerse muhteşem bir tesis olacaktır.
Deniz ve tesisler çok iyi
הבריכה
פעם רוצים כסף על קולה ותה פעם לא והאוכל פעם טוב פעם רע אין יציבות
Your guide to the flawless travel experience