This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Experience a serene getaway at BÜYÜKADA MARİNE HOUSE HOTEL, where breathtaking views meet unparalleled comfort.
Rooftop Terrace: Unwind on our stunning rooftop terrace, offering panoramic views of the Sea of Marmara. It’s the perfect spot to relax after a day of exploration.
Gourmet Dining: Savor delightful meals at our on-site restaurant or grab a quick bite at the cozy café. Enjoy complimentary receptions where mingling with fellow guests is encouraged, creating memorable connections.
Comprehensive Amenities: Stay connected with complimentary Wi-Fi throughout the hotel and enjoy the ease of our 24-hour front desk and concierge services. For your convenience, we provide laundry services and luggage storage to enhance your stay.
Book your unforgettable experience at BÜYÜKADA MARİNE HOUSE HOTEL today and embrace the beauty of Adalar!
Take in the views from a rooftop terrace and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and concierge services.
Pets allowed
Professional property host/manager
Pets allowed (no fees)
Oda manzarası çok güzeldi, lokasyon olarak kolay ulaşılabilir yerde. Banyo biraz küçüktü ve sürekli ses geliyordu ama mükemmel bir deneyim oldu. 7/10
Tek kelimeyle berbattı. Öncelikle klimalı olarak aldığımız odada klima çalışmıyor korkunç bir fan takılıydı. Odalar aşırı küçüktü. Hele ki oda banyoları hobbitler için bile küçüktü. Duşakabine duş için girdiğimizde tüm odayı su bastı. Lavabodan kaynar su akarken duştan soğuk su akıyordu. Şikayetlerimizi dile getirdiğimiz renkli gözlü işletmeci olduğunu zanneden hanımefendi de üsluptan, nezaketten ve çözüm odaklı olmaktan nasibini almamıştı. Rezillik çekmek istemiyorsanız asla tercih etmeyin.
Oda rezalet havasız. banyo/tuvalet rezalet havasız ve kokuyor. Duş başlığı sağdan soldan fışkırarak akıyor. Banyoda kene benzeri bir böcek geldi havlu üzerine. kene değildir diye düşünüyorum ama. görseldeki oda zaten kesinlikle gelmedi. kibrit kutusu kadar odada kaldık. iyi ki yatak vardı yoksa sığmazdık. Odanın fransız balkonunun altında kadın ve erkek iç çamaşırları vardı. ilk aradığımızda ‘adanın en büyük, en konforlu oteli biziz. temizlik ile ilgili yorumlara aldırış etmeyin, eski sahiplerinden kalma yorumdu dediler. hiç bir şey değişmemiş. bir daha uğramam.
Misafirin konforu hiç düşünülmemiş
Banyo giderlerinden su gitmeyen, banyosu asla kullanılamayan bir oteldi. Saç kurutma makinesi de çalışmıyordu. Belli ki odaları çok kontrol etmiyorlar. Neyse ki sadece bir gün kaldık.
Gerçekten aşırı pis bir oteldi.Sabunlar-şampuanlar kullanılmış yarısı dolu şişe vermişler sağ olsun.Önceki müşterinin çöpünü bile boşaltmamışlar ondan devam ettik.Yatakların altına tüm pisliği süpürmüşler,oda minicik midem kalka kalka 2 gece kaldım bir daha mümkün değil.Bu fiyata adada çok daha temiz oteller vardır eminim.Resepsiyondaki kadın dünyadan bir haber zaten,çıkış yapmak için anahtarı getirdik dakikalarca ortalıkta yoktu anahtarı bırakıp çıktık,odaları temizlemiyorlar bile.Sadece iskeleye çok yakın tek avantajı bu
Temizlik konusunda bir pürüz görmedim sadece mini barları boştu bence genel anlamda tek sıkıntı buydu uzun süreli kalınabilecek bir yer.
Temizlik çok kötüydü. Duşakabin yoktu.
Your guide to the flawless travel experience