This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Escape to Mon Ilıca Otel, where comfort meets convenience in the beautiful coastal town of Çeşme.
Serene Gardens
Unwind and take in the refreshing views from our tranquil garden, perfect for relaxation after a day of exploration.
Complimentary Breakfast
Start your mornings right with a delightful complimentary continental breakfast served daily from 9:00 AM to 11:00 AM, fueling you for your adventures.
Essential Amenities
Enjoy top-tier amenities including complimentary wireless internet, express check-out, and dry cleaning services, ensuring a seamless and enjoyable stay.
With just a short drive to stunning beaches and local attractions, your ideal getaway awaits at Mon Ilıca Otel. Don't miss out—book your stay today!
Pets not allowed
Service animals not allowed
No elevators
Professional property host/manager
Bir gece konakladık.Tertemiz ve çok güzel bir kahve sizi bekliyor.Güleryüzlü çalışanlar konum olarak da etrafında pizza pastane market önünden minibüslerin geçtiğini park sorunu olmadığını iletebilirim
Öncelikle çalışanlar çok çok iyi . O konuda asla sorun yok . Fakat ılıcanın orta yerinde çok ucuz olmayan dış görünüşü ve bahçesi gayet güzel olan bu hotel artık odalarını yenilemeli . Banyo ve oda içindeki eşyalar yenilenmeli . Kahvaltısını zenginleştirmeli . Fiyatı artırsınlar sıkıntı değil ama yönetim bu yenilemelere öncelik vermeli .
Jakuzinin içerisinden kırkayak çıkması haricinde her şey yolundaydı, menekşe hanımın ilgisi ve desteği için teşekkür ederiz.
Es war eines der bequemsten Hotels in dem ich war.
Özveriyle acilmis ve calisilan bir isletme. Otelde 3 gece 4 gun gecirdim ve cok memnun kaldim. Kahvaltisi, hizmeti cok cok yeterliydi. Otel Ilıca’da olmasina ragmen populer olan cogu beache ve konuma cok yakindi. Gonulden ve rahatlikla onerebilecegim bir otel. Menekse hanima ilgisi ve ozverisi icin cok tesekkur ediyorum. Aklinizda soru isareti olmadan tercih edebilirsiniz.
Otel lokasyonu ve ekip açısından keyifliydi.
Ancak uzun tatiller için odalar biraz küçüktü.(belki de bizim odamız sadece, bilemiyorum) Arada temizlik konusu çok başarılı değildi. Temizlik istediğimizde ne lavabo ne wc temizlenmedi. Odaya girdiğimiz ilk anda perdelere sinmiş sigara kokusu geliyordu maalesef. Kötüleme amaçlı değil, tamamen geliştirilmesi gereken yanları olarak söylüyorum. Temizliğe biraz daha hassasiyet gösterilebilir. Banyo belki biraz daha iyileştirilevilir. Bunun dışında lokasyon ve bahçe çok keyifliydi.
Your guide to the flawless travel experience