This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Recreational Amenities: Unwind in the indoor pool or hit the 24-hour fitness center for a workout session.
Dining and Entertainment: Choose from 2 coffee shops/cafes, 2 bars/lounges, and 24-hour room service for a culinary adventure.
Convenience and Comfort: Enjoy complimentary wired and wireless internet, a 24-hour business center, and express check-in for a hassle-free stay.
Book your stay at Aloft Bursa Hotel to experience luxury, convenience, and entertainment all in one place.
Only dogs and cats are allowed
Green Key (Foundation for Environmental Education)
Pets allowed
Pet max weight (per pet) in lb is 40
Professional property host/manager
Only dogs and cats are allowed
Green Key (Foundation for Environmental Education)
Pets allowed
Pet max weight (per pet) in lb is 40
Professional property host/manager
Maximum number of pets per room 1
Pet max weight (per pet) in kg is 18
Property follows a brand or regulatory agency's sanitization guidelines Commitment to Clean (Marriott)
Harika
konforlu ve sessiz resepsiyondaki ömer beye yardımları için teşekkür ederiz
Konaklayan fazla olduğunda, otopark sorunu oluyor.
Hotel desk receptions are wonderful. special thank to Omar.
Otel çok güzel temiz bir otel. Odaları geniş ve rahat. Fakat bizim odadaki prizlerin çoğu çalışmıyordu. Onun dışında kaliteli biyer.
İyi temizlik personel güler yüzlü
Ortamı girişi güzeldi
Sadece rezervasyon yaparken tek kişi seçmişim eşimle gittik ordan fark istediler. Absorbe edilebilirdi diye düşünüyorum. Onun dışında her şey güzeldi.
gayet tdmiz ve merkezi lokasyon
Konumu sayesinde Bursa yı rahatça gezebildik. Odamız da temiz ve konforluydu
Amazing location with excellent hotel
Gayet güzeldi teşekkürler
Sık sık konakladığımız bir otel ve hep büyük oda tutuyoruz Her seferinde söylememize rağmen banyo seti koymuyorlar, sigara içilmez oda istiyoruz fakat gece, havalandırmalardan sigara kokusu odalara yayılıyor (sigara içilen odalardan). 3 yıldızlı bir otele göre fiyatlar oldukça yüksek! Ancak konumu iyi olduğu için burayı tercih ediyorduk ancak son konaklamamızda çok kötü şeyler yaşadık. Gece klimadan bir ses gelmeye başladı, resepsiyonu aradık, “Genel bir sorun var, 10 dakikaya kadar düzelecek” dendi. Ancak 1 saat geçmesine rağmen ses kesilmedi, saat gece 23:30 gibi gürültü devam etmesine rağmen, uyuyalım dedik. Tam yatmıştık ki odaya birileri girdi, eşim “noluyor, nasıl girersiniz böyle” dedi, ben korkudan çığlık çığlığa bağırdım. 2 erkek paldır küldür daldı odamıza, oda kartıyla kapıyı açıp girdiler. Klima ustasıymışlar, bizim odanın boş olduğu söylenmiş onlara…Gecenin 12’sinde, iki tane usta tamir yaptı odanın ortasında. Ertesi sabah erkenden çıkış yaptık, hiçbir Allah’ın kulu da arayıp, özür dilemedi ya da odamıza gelip durumu açıklamadı. Hasbelkader bir yer işte..Kalacaksanız, kapınızı defalarca kilitleyin.
Kat görevlisi Selda hanımın ilgisinden ve temizliğinden çok memnun kaldık. Evimizde hissettirdi
Temiz, modern,konforlu çalışanları saygılı ve hizmetler güzel
Güzel, ferah, sessiz ve temiz bir konaklama oldu.
Otelin konforu personelin güler yüzü ve yardımcı tavrı oldukça iyiydi.
Herkes çok ilgiliydi, keyifli bir konaklama idi. Teşekkür ederiz. :)
Gayet güzeldi,personel hem ilgili hem güler yüzlüydü,Teşekkürler
Hemen yanında bulunan çok meşhur marka otelden konfor ve temizlik olarak eksiği yok konumu mükemmel çalışan arkadaşlar bu otelin en büyük kozlarindan
Your guide to the flawless travel experience