This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Prime Location near the Seaside
Doruk Hotel, just a short walk from the seaside, offers a tranquil garden and comfortable air-conditioned rooms. Free WiFi is available throughout the property.
Convenient Amenities
The simply decorated rooms feature a TV, sofa, and a private bathroom with essential toiletries. The 24-hour front desk, car rentals, and airport shuttle services ensure a hassle-free stay.
Delightful Dining Options
Start your day with a traditional breakfast and savor lunch or dinner at the seafront à la carte restaurant. Enjoy a culinary experience with a view.
Book your stay at Doruk Hotel for a relaxing seaside getaway with excellent amenities and dining options.
A deposit may be required at the property.
Klima biraz zayifti, onun haricinde hersey cok guzeldi
2,5 yaşında bir çocukla
Die Lage ist sehr gut
Nicht genug sauber Dusche kaputt mitten in der Season war echt schade
Otel son derece merkezi. Otel çalışanları ve sahipleri de cana yakın ve ihtiyaçlarımızı sürekli sordular.
Odada bakım gerektiren ufak tefek eksikler vardı, genel memnuniyetimizi etkilemedi.
Tekrar konaklama yapmaya düşünebileceğim, iyi bir yer.
Otel butik çok tatlı bir otel Cunda'nın tam merkezinde. Çalışanlar çok güler yüzlü ve dostane aile havasında. Ben kahvaltı dahil aldım beklentim çok düşüktü ama çok lezzetli serpme kahvaltı geldi gerçekten çok iyidi. Herşey için çok teşekkür ederiz
Çok merkezi konumda temiz
Ailelerin tercih edeceği bir hijyen alanı içerisinde değil
Otel Cunda adasının tam ortasinda, konum olarak çok güzel biryerde lakin otoparkın olmaması ve otele geç saatlerde gidilmesi durumunda yer bulmada problem yaratacaktır. Otelden çok Pansiyon özelliği taşıyor.
Küçük butik bi otel konum olarak cundanın göbeğinde mükemmel bi yerde fakat otelin kafeside olduğu için ağırlık onunla ilgililer, iki katlı olduğu için girişteki mutfağın tüm kokusu otelin içinde geziyor,odaları bira bakımsıZ, aydınlatma yok denecek kadar azdı,lambalarda ampul yoktu istedik bulmak için zahmet etmediler bile,tam fiyat performans oteli, otoparklara yakın
Yan tarafta kulüp bulunması nedeniyle uyumak biraz sıkıntılı oldu. Onun harici her şey iyiydi.
Oteldeki 2 gecelik konaklamızı ilk gecenin sonunda sabah 7 de odayı boşaltarak sonlandırdık. Otelin 6 nolu odasında 2 yaşında bebeğimiz ile birlikte oldukça kötü bir deneyim geçirdik. Yaşadığım en kötü otel deneyimiydi ve 1 gecelik parayı çöpe atmayı göze olarak odadan kaçtık. Odadaki en büyük sorun mutfaktan gelen yağ kokusunun yanında odaya sinmiş olan ter ve sigara kokusuydu. Klima bozuk olduğu için odaya yerleştirilmiş mobil klima borusu camdan sarkıtılmış, pet şişeye bağlanmış yatağa doru üfler pozisyonda ve borusu camdan sarkacağı için yeri değiştirilemiyor. Odadaki temiz tek şey çarşaftı. Üstelik odayı bıraktıktan sonra yeptığım telefon konuşmasında, benimle konuşan beyefendi temizlikçilerinin gayet iyi olduğunu söyledi, ancak sorun temizlik çalışanında değil otelin genel politikasında. Durumla ilgili bir özür dahi dilenmedi.Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum, madur olmayın.
Tam olarak cundanın tam merkezinde sag sol ön arka olarak merkezdesiniz ...temizlik konfor rahat girip cikma cok iyiydi kahvalti bizim icin önemliydi cocuklarmiz vardi ve kahvalti 4 *4 lüktü..
Misafir olarak çok rahat edeceğiniz güler yüzlü bir işletme, konaklama ve özellikle kahvaltı burayı tercih etmeniz için geçerli bir sebep, her şey için teşekkürler ☺️
Otel konaklaması ve hizmetinden memnun kaldık
Çok tatlı ve samimi bir işletme , herkes çok ilgili , konum şahane . Her şey için teşekkürler
Doruk otele kapıdan girer girmez şok olduk..Direk bir lobiye değil,vasat bir lokantanın içine girdik..Karşılayan bile olmadı,personel şaşkın şaşkın birbirlerine baktılar,bize kim yardımcı olacak deyince,dışarıdaki çay bahçesindeki birine seslendiler..Yemek kokularının arasında odaya girmeyi bekledik..Odalar iyi değildi,bir odanın kliması arızalı dendi bize, seyyar soğutucu getirip odanın ortasına koydular ,kocaman borusunuda camdan çıkardılar..Oda bir yandan soğurken,diğer yandan camdan alev gibi sıcaklık giriyordu..Sabah çıkış yaparken verdikleri kahvaltı güzeldi ama bir daha Doruk Otel de kalmayı kesinlikle düşünmem..Otel mi,Lokanta mı belli değil..
Çok merkezi bir yerde, tüm çarşı ayağınızın altında her yere yürüyerek gidebiliyorsunuz. Kahvaltısı da gayet doyurucu.
Geçen sene kaldık beğenmiştik bu sene gördük ki en ufak bir bakım yapılmamış tuvalet banyo bakımsız aydınlatma sorunlu idi. Arızalar bildirildi ilgilenilmedi. Bu fiyata beklentiyi tabii ki yüksek tutmayacağız ancak çalışması gereken şeyler de temiz ve çalışıyor olmalıydı
Excellent emplacement, accueil chaleureux et petit-déjeuner très copieux, ça fait plaisir !
Il peut y avoir des difficultés pour garer la voiture (mais nous avons trouvé des stationnements au niveau du parc pour enfants a 50m de l'hôtel)
Petit bémol pour la salle de bain qui n'avait que de l'eau tiède.
Sinon la chambre est très bien. Des boules quies peuvent être utiles pour couvrir l'animation extérieure (ça ne nous a pas dérangé)
Really hard to find advantages taking into consideration the drawbacks. The photos correspond to the real situation, maybe that was the single advantage.
The location was a bit far away from the motorway and the road till hotel was tiring but it is not the biggest problem of the hotel. The biggest disappointment was the breakfast, or better said, the absence of breakfast. The guy at the reception told that the breakfast will not be provided. When we started to insist that the breakfast is included in Booking reservation, he told us that the breakfast starts from 9:30 in the morning. As we had told him previously that we have to leave at 8, it was obvious that we would not be able to have a breakfast there.
Another big disadvantage was that it was very cold in the rooms. The heat provided by air conditioning is not enough in January and it was hard to fall asleep. It was very cold in the bathroom and the water in the shower was cold, so we were not be able to take a shower in the morning.
Your guide to the flawless travel experience