This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Private Beach and Complimentary Wi-Fi
Enjoy a relaxing time at our private beach and stay connected with complimentary wireless internet access.
Delicious Dining and Complimentary Breakfast
Indulge in a satisfying meal at our restaurant and kick start your day with a complimentary continental breakfast served daily.
Convenient Amenities and Comfortable Accommodations
Benefit from amenities like a 24-hour front desk, safe deposit box, and elevator. Our guestrooms feature modern comforts like LCD TVs, refrigerators, and free Wi-Fi.
Experience the best of Kemer at Romeo Beach Hotel. Book now for a delightful beachfront stay.
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
Guest accommodation is sealed after cleaning
No rollaway/extra beds available
Contactless check-out is available
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
Guest accommodation is sealed after cleaning
No rollaway/extra beds available
Contactless check-out is available
Gloves are available to guests
Property follows sanitization practices of COVID-19 Guidelines (WHO)
Guests are provided with free hand sanitizer
Property follows sanitization practices of COVID-19 Guidelines (CDC)
Staff temperature checks are conducted regularly
Cashless transactions are available
Masks are available to guests
Essential workers only - NO
Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F
Staff wears personal protective equipment
Temperature checks are available to guests
Property is cleaned with disinfectant
Social distancing measures are in place
Professional property host/manager
Property follows regional sanitization guidelines Safe Tourism Certification Program (Turkey)
Protective clothing is available to guests
Contactless check-in is available
Property confirms they are implementing enhanced cleaning measures
Commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant
Shield between guests and staff in main contact areas
Service animals are allowed
Masks are compulsory at the property
Frühstück nichts besonders.Zimmer war nicht schön.
Als wir ankamen , machen Reinigung in 2 Tage spät ohne frische Bettwäsche nicht richtig sauber bis wir raus waren,immer noch keine Reinigung.Unglaublich!!
Ekelhaft Wasserhahn, verstörtem Duschgerät.
Und auch Romeo Bar schlecht weil es keine Getränke gab.
Wie kommen nicht gerne.
Ich gebe leider nur 1 Stern.
I
Otel 1 günlük konaklama için ideal sadece gece konaklamak için düşünebilirsiniz. Kemer merkeze yürüme mesafesinde deniz için özel plajı bulunuyor. Kahvaltı standart fiyat performans açısından çok iyi bir beklentiniz olmasın
Leider ist Kemer ein schlechter Ort, um Urlaub zu machen: Strand zu klein, überlaufen mit russischen Gästen. Hotel sehr laut (nahe Disco, Kompressoren die ganze Nacht). Sehr reichhaltiges Frühstück, im ganzen in Ordnung für den Preis
Kaldığım odada önceden oldukça yoğun şekilde sigara içilmiş. Yatarken giydiğim ve diğer yatak üzerine serdiğim tüm giysilerime sigara kokusu sindi. Oda temizliği idare eder durumdaydı. Otel genel olarak bakımsız ve eski idi. Personel güler yüzlü ve yardımcı idi. Fiyatı ve konumundan dolayı tercih etmiştim. Tekrar kalır mıyım, emin değilim.
Otelin konumu çok iyi. Çarşıya yürüme mesafesinde. Personel çok ilgili güler yüzlü. Kahvaltısı muhteşem. Kendine ait plajı var. Tekrar geleceğiz. Her şey için teşekkürler.
Fiyat performans acisindan cok iyi ama pek hijyenik degildi. Konumu efsane merkezi , kahvaltisi standart, personeli guler yuzluydu tek problemi temizlik ve konfor maalesef.
Good hotel, good and big rooms, near the centre, good price. Thank you.
Denize cok yakin. Plaj alani semsiye ve sezlong sikintisi yok. Deniz Kemer geneli tas. Deniz ayakkabisi giymek lazim. Personel guler yuzlu kibar. Oda kahvalti kaldik. Kahvalti yeterli doyurucu. Aksama kadar cay kahve servisi var. Soguk su surekli var. Binanin bakima ihtiyaci var. Ama temiz bir tesis. Aile ile rahat kalinir. Heryere cok yakin. Gunluk turlarla tatilinizi cesitlendirevilirsiniz. Biz aquaparka gittik mesela.
Konum itibari çok güzel.Plaja yakın.Bence zaten tatil otelde geçmemeli.Otel dışında yapılabilecek eğlence aktiviteler çok.kalite fiyat açısından tavsiye ederim.
Idare eder fiyat performans çok beklentiniz olmasin. Odada sıcak su gelmiyordu
Good enough to sleep in!
Buradaki yorumlara bakarak biraz endişe duymuştum ama vardığımdan beri çok şaşkınım bu kadar ucuza böyle güzel bir yerde kalabildiğime.
Otelin plajda kendi yeri ve şezlongu ücretsiz, kahvaltısı ve ek sundukları yemekler de çok güzel ve lezizdi.
Korcan bey var hemen sizi karşılıyor her türlü ihtiyacınızda yardımcı oluyor sağolsun.
Odam da çok temizdi açıkcası, katçı ablalar oldukça detaylı temizlik yapıyorlar.
Kemerin merkezinde bedava resmen sağolsunlar
İdare eder çok bişey beklemeyin çadırda kalmaktan iyi
Eskimiş bir otel temizlik hoşumuza gitmedi birinci geceden sonra otelden ayrıldık. Sadece konumu güzeldi.
Otelin personeli güler yüzlü özellikle Korcan Bey her türlü sorununuzla ilgilenmekte. Denize yakınlığı ve plajda özel şezlonglu yeri olması olumlu özelliklerinden.
Ama otel çok gürültülü. Asansör ve tuvalet kapılarının sesi uyumanızı engellemekte. Bizim kaldığımız odada kötü bir koku bulunmaktaydı.Bu nedenlerle rahat edemediğimizden otelden erken ayrıldık.
hayatım da gördüğün en kötü otel ve işletme sahibi, odada buzdolabı bozuk, el yıkama sabunu yok, duş için sabun yok, yüz silme havlusu yok wifi yok balkon yok zindan gibi küçüçük oda karı koca gittik 2 tane ayrı yatak verdiler.terlik yok, sifon bozuk,Hakkını yememek lazım tuvalat kağıdı koymuşlar. otopark yok, otele bakan yok, girişte yarı saat resepsiyonda bekledik. birileri gelecek diye. tam anlamıya rezalet. kimseye önermem de bir daha da gitmem de. Verdiğim para da sadaka olsun.
sehr unangenehm kein warmes wasser unter dusche sehr langsame internet soger nur in reseption konnte man mit internet verbindung haben sonst nicht und sehr schlecht
bu güne kadar işimle alakalı olarak çok otellerde kaldim he bu oteller içerisinde 4* ve 5* olnlari cok oldu amma gerçeği soyleyim Romeo beach hotel Kemerde konakladiğimda eğer ki otellere yıldızlar samimiyete ve insanperveliğe göre verilseydi o zaman bence Romeo beach hotel Kemer 10* hak ederdi deye duşundum. ALİ beye ve SADETİN beye sonsuz teşekur eder ve saygilarimi sunarim gerçek ağız tadi ile geçirdigim tatilime katkılarından dolayı
Your guide to the flawless travel experience