This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Beachfront Paradise
Indulge in Culinary Delights
Explore the Surrounding Attractions
Book now for a seaside getaway like no other at the Maji Village in Kemer, just a short walk from Olympos Beach and Çirali Beach. Immerse yourself in luxury with a private beach, terrace, and garden along with amenities like free Wi-Fi, concierge services, and 24-hour room service. Unwind in one of the 6 guestrooms with LCD TVs and balconies, then satisfy your appetite at the hotel's restaurant. With nearby attractions like Yanartas and Chimaera, your adventure awaits. Don't miss out on this beachfront oasis!
Pets not allowed
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
Property does not offer onsite COVID-19 testing
Professional property host/manager
Pets not allowed
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
Property does not offer onsite COVID-19 testing
Professional property host/manager
Contactless check-in is available
Property does not require health documentation at check-in
Yeşillikler içinde çok güzel, temiz fakat mobilyalar banyo vs eskimiş, kahvaltılar harika idi, beklentilerimizin üstünde güzel bir tatil oldu
Un endroit charmant, au calme. La propriétaire est tres sympathique, le petit déjeuner est énorme et très bon.
Mobiliers du bungalow un peu fatigués mais c'était propre. Parfait pour le prix.
Der perfekte Ort für unkomplizierte Menschen, die Ruhe und Erholung in einer positiven Umgebung suchen.
Das Frühstück ist sehr reichhaltig und vielfältig, und wird jeden Tag sorgfältig und liebevoll zubereitet und serviert.
Die Zimmer sind geräumig und mit allem ausgestattet was man braucht.
Es ist sehr ruhig und im Grünen gelegen, von den anderen Gästen bekommt man nichts mit wenn man es nicht gerade darauf anlegt.
Strand, Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants sind innerhalb weniger Gehminuten erreichbar.
Wir kommen auf jedem Fall wieder!
Yeşillikler içinde samimi bir işletme. Denize yakın. Hanımefendi çok samimi ve doğal. Beklentiniz lükd değil, doğa ile iç içe olup kafa dinlemekse mühteşem bir yer. Denize gitmek bile istemedim börtü böcek sesini dinlemeyi tercih ettim
Tesis lokasyon olarak güzel bir konumda. Merkeze çok yakın. Plaja 6-7 dakika yürüme mesafesinde. Kahvaltının istenen zamanda balkonda servis edilmesi çok güzel. Odaların biraz bakıma ve yenilemeye ihtiyacı var.
Odalar çok güzel ve geniş. Biz 3 kişilik odada kaldık. Çok beğendim. Sabah balkona gelen mis gibi kahvaltı için de teşekkürler :)
Araç ile toprak dar bir yoldan ulaşıyorsunuz.
Görsellerden daha iç içe bungalowlar.
Oda temizliği gayet yerinde. Ancak çarşaf yastık zarar görmüş. Buna rağmen tertemiz.
Banyoda duş ve tuvalet perde ile ayrılmış. Yerler oldukça kaygan. İyileştirme potansiyeli yüksek. Sıcak sudan yana problem yok. Akşam 11'de bile sıcak su ile duş mümkün.
Çalışan personel güler yüzlü ,samimi ve titiz
Sabah kahvaltısı oldukça yeterli.
Odadaki klima yeterli
Wifi yeterli
Plaja ulaşmak için. 7-10dk toprak yoldan yürümek gerekiyor. Otele ait bir şezlong ya da tesis sahilde bulunmuyor.
Biz ailecek gecelik konaklamak için kullandık. Sabah kahvaltı ettik, 1 saat denizden yararlandık ve ayrıldık.
Etrafta yeterince restaurant ve market de mevcut
Fiyat performans olarak düşünülürse bekleneni karşıladı. Biz 1 gece kaldık. Banyoda duş perdesi olması yerlerin asla kurumamasına neden oluyor. Temizlik idare eder ama balkon kapısında sineklik olmadığı için biz giriş yaptığımızda çoktan sivri sinekler girmişti odaya. Kahvaltısı iyidi.
Aileler icin cok iyi bir secenek oldugunu dusunuyorum, 6 gun kaldik hic bir problem yasamadik.
Çıralı da olimposa yürüme mesafesinde, ormanın içinde huzurlu kuş sesleriyle uyanmak güzel.. kahvaltı balkonunuza geliyor, bence çok iyi. Çok doğal bir ortam. Odlara geniş. Tek eksi tarafı banyo dan biraz koku geliyordu.. o kadar da olsun. Tekrar tercih edebiliriz. 👍
Zeliş hanım gerçekten çok sıcakkanlı. Ancak otel sadece konaklama için uygun. Başka herhangi bir aktivite yok peyzaj anlamında da zayıf. Konumu güzel. Ancak fotoğraflarda kendine özel sahili plajı var gibi ifadeler bulunuyor böyle bir şey yok. Sadece konaklayacağız geri kalan tüm aktivitelerde dışarıda olacağız derseniz evet gidip kalınabilir ama ben biraz daha belki havuzlu birazcık daha böyle restorant bölümü olan bir yeri bir dahakine tercih edeceğim.
Çok beğendik! Çok teşekkürler 🌸🌸🌸
Amazing experience. Best host ever. Generously served delicious breakfast and clean rooms.
Mükemmel konum, harika doğa, bakımlı bahçe, huzurlu ortam, konforlu temiz odalar, ev ortamı gibi rahat ve guvenli, buz dolabı ve su ısıtıcısı var, yumuşacık havlular)), yeşillikler içinde balkonda lezzetli ve çeşitli kahvaltı,.
Tek kelime ile Mükemmel tatil.
Zeliş ablaya çok teşekkürler, sevgiler❤️
Tekrar geliriz
Konum olarak çıralı girişte .denize 300-500 metre mesafede ortamı sessiz tercih etmek isteyen varsa 10.kahvaltı balkona geliyor sabahları esiyor hafiften kıyak şekilde çayını kahveni tüketiyorsun.kısacası yine gidecez.
Everything was just perfect, the bungalow was big, clean and had Everything you might need. Breakfast was fantastic.
Thank you!
Genel olarak temizdi ama bizim gibi hijyen kurallarına daha fazla dikkat edenler için biraz zorlayıcı olabilir. Bir tık daha temizliğe özellikle kahvaltı tabaklarının temizliğine ve odanın havalandırılmasına dikkat edilmeli. Yumurta pişen tavanın her yeri çizik çizikti tabaklar kırıktı çaydanlık dibi kireçliydi.
Close to the sea. Good breakfast. Warm water not available before breakfast.
Very good accomodation and value for money option In Cirali
Stayed 3 nights, April, 2025
Bungalow with separate bedroom room, modern and clean.
Good bed and linen.
OK bathroom, good hotwater.
Good WIFI connection.
Enjoyed our stay here, nice garden and very good breakfast included.
Would stay again. 🙂🙂
Bruce & Margo
Maji Village'da ailemle 3 gece 4 gün konakladık. 4 kişilik bir aile için bize verilen oda, fazlasıyla ihtiyacımızı karşıladı. Hem salonda hem de odada klima olması ısınma sorunumuzu ortadan kaldırdı. Salonda bulunan buzdolabı ve ardiye dolabı yanımızda getirdiğimiz eşyaları koyabilmek için fazlasıyla yer sağladı. Ayrıca yatak odasında bulunan gardırop ve yatağın yanındaki komdinler de diğer eşyaların konması ve ortadan kaldırılması için oldukça geniş bir saklama alanı sunuyor. Her dairenin yeteri genişlikte bir balkonunun bulunması ve balkonun işletmenin ortak bahçesine bakıyor olması yeşilliklere ve ağaçlara doğrudan teması arttırıyor. Bu da insana inanılmaz bir huzur veriyor. Özellikle işletmede görevli Zeliş Hanım'ın ilgisi ve her ihtiyacınızda yanınızda olması size da güven veriyor. Zeliş Hanım'a bu özverisinden dolayı ayrıca teşekkür etmek isterim. İyi ki Maji Village ve Zeliş Hanım ile yollarımız kesişmiş. Bir sonraki Çıralı gezimizde yine tercih edebileceğimiz ilk konaklama yerlerinden biri Maji Village Bungalov evleri olacaktır. İşletme sahibi ve işletme yardımcısına tüm emeklerinden dolayı teşekkürler...
Your guide to the flawless travel experience