This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Welcome to Hamle Hotel, your perfect getaway near the enchanting Azmak Creek and stunning Akyaka Beach.
Relaxation Awaits
Dive into our outdoor pool or unwind in the serene garden, where you can take in breathtaking views and bask in the sun.
Culinary Delights
Savor exquisite bites at our buffet restaurant featuring a bar/lounge, or enjoy round-the-clock room service. Don't forget to treat yourself at the poolside bar with your favorite refreshing drink!
Comfort & Convenience
Our 35 air-conditioned rooms are equipped with refrigerators and LCD televisions for your entertainment. Stay connected with complimentary Wi-Fi, and enjoy the ease of our 24-hour front desk and on-site parking.
Capture the essence of relaxation and comfort at Hamle Hotel. Book your stay now and create unforgettable memories!
Pets not allowed
Service animals not allowed
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
No elevators
Pets not allowed
Service animals not allowed
Contactless check-out is available
Cashless transactions are available
No elevators
Professional property host/manager
Contactless check-in is available
Check in cok rahat ve hızlıydı, iletisim harikaydi, tesekkur ediyorum herkese :)
Çatı katında odalar balkonsuz ve cok kucuk insanin ruhu daraliyor.Bir gun icin gidilcekse idare edilebilir. Fakat asla uzun süreli kalincak bir yer degil
The afternoon manager was exceedingly helpful when we had trouble in traffic. Met us personally on the street to coach us in. The courtyard was a quiet oasis after the traffic—a beautiful pool surrounded by plants, flowers. Comfortable outdoor furniture for visiting on the grass. Located near the busy beach area where there’s many choices of food & prices but far enough away to be quiet at night.
We got the last room available—an economy one on the 3rd floor with no elevators but grateful to get it. Ample breakfast buffet. Enjoyed our stay & the pleasant staff.
Konaklamamamız genel olarak iyi geçti merkezi yerde
Tek sıkıntı otelde otopark araç için sorun
Otel son derece temiz ve fiyat-performans oteli, huzurlu bir tatil için mükemmel, havuzu da mevcut
Ekonomik odada kaldık klima otomatikti ayarlayamadım ayrıca yatak da konforlu değildi
Fiyatına göre beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Havuz manzaralı üst kat odada 3 gün kaldık. Balkon güzel, yatak geniş ve rahat, havlular ve nevresimler temiz, oda geniş- valizi açacak yer var, yatak kenarlarında priz var, otel terliği dahi var, duş kabini çok küçük olsada iş görüyor. Mini buzdolabı var, sineklik var, klima düzgün çalışıyor. Kahvaltı fena değil, çeşit az ancak yeterli oluyor. Otopark yok denebilir, otel önündeki sokak hep dolu, arka sokaklara part etmek gerekiyor. Konum olarak cok iyi, plaja yada restoranların olduğu sokaklara 2dk yürüme mesafesinde, otel etrafı genelde sessiz. Genel olarak otel için yazacak kötü bir durum ile karşılaşmadık, memnun kaldık.
Otelin konumu ve peyzajı çok güzel. Havuzu düzenli kontrol edildiği ve temiz olduğunu söyleyebilirim. Çalışanları gayet ilgili ve kibar. Sadece kaldığımız oda 3. Kat ve küçük pencereli çatı katıydı, özellikle pencerenin küçük olması nedeniyle bu odalari tercih etmemenizi tavsiye edebilirim.Kahvalti daha çeşitli ve suresi biraz daha uzun olabilir.
Very clean and good location. Spacious rooms and very good breakfast and choices. Really good filter coffee and cake.
Shower door needed repairing and chilled wine would be nice
Would definitely stay again
Personel güler yüzlü,nazik. Havuz temiz.Konum iyi Temizlik biraz zayıf genel olarak memnun kaldık.
Otopark olmamasi ve sinekler disinda hersey cok iyiydi.Calisanlar ozverili ve ilgiliydi.Temizlik iyi.
Küçük, sade,sakin bir otel. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Odalar çok konforlu olmasada acil ihtiyaçları karşılıyordu ve çok temizdi.
Konum olarak plaja, Azmak Nehrine ve her türlü aktivelerin yapıldığı yerlere 5-10 dakikalık yürüyüş mesafesinde.
Odada herhangi bir konfor beklemeyin. Buz dolabı çalışmıyor, su ısıtmak isterseniz ya da bir bardak olsa da birşey içsem derseniz de ihtiyacınızı gidermeniz mümkün değil.
Dışarıdan güzel görünüyor ama oda, banyo hiç iyi değildi. Wc de klozet kırık, tuvalet kağıtları ıslanmış ( sonra da yeniden koymuşlar)
Fiyatına göre beklentimiz yüksek değildi ama bence oteli biraz düzeltmeleri gerekiyor.
Tek güzel tarafı, Azmak’a ve Akyaka merkezine çok yakın hatta merkezinde olmadı.
Otel personeli cok ilgili ozellikle resepsiyondaki ismail ve mustafa bey cok ilgili.
Merkeze yakin yurume mesafe otel konum olarak cok iyi
Otopark ve sivrisinek problemi cok var.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Temizlik berbattı.Oda temizligi yapmiyorlar.havlular bile pisti.
3500 tl / 100 Euro gibi bir ücret ödememize rağmen maalesef en üst kattaki küçük odalar çok dar ve basıktı ayrıca gece giriş yapmamıza rağmen odaya sıcaklık çökmüştü havalandırması yetersizdi pencere küçücük ve balkon yoktu çalışanlar pek ilgili değil girişte doğru düzgün bilgi verilmedi görevlinin ağzından kerpetenle bilgi aldık kahvaltı saatleride çok kısıtlı 8.30-10.00
Tadilat istiyor, odada su yok fiyat konfor ayarı iyi değil, yeterli ilgi yok kahvaltı basit çalışan eksikliği var sanırım lokasyon iyi , kontrol ve yönetim eksik.
Nişanlımla geldiğimiz otelden çok memnun kaldık. Konumu havuzu temizliği herşeyiyle harikaydı. Bir daha ki sefere arkadaşlarımızla gelmeyi düşünüyoruz
Otelin konumu iyi azmak ve limana yakın. Kahvaltı ve oda olarak almıştık ama verdikleri kahvaltı gerçekten çok kötü. Hiç kahvaltı vermeyip fiyattan düşseler daha iyi. İkinci gün sabahı kahvaltıya hiç gitmedik.
Hiç bu kadar beklentimiz olmamasına rağmen oldukça memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Temizlik, hizmet, kahvaltı her şeyiyle mükemmeldi ve hiçbir eksik yanı yoktu. Bayramda en yoğun dönemde gitmemize rağmen çok sakin ve rahatça dinlendiğimiz bir yerdi. Konum olarak zaten muazzam olduğunu söylememe gerek yok. Tüm ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz.
Your guide to the flawless travel experience