This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Breathtaking Views and Modern Amenities
Take in stunning views from the terrace and garden while staying connected with complimentary wireless internet. Enjoy the convenience of concierge services and unwind in front of the television in the common area.
Dining Delights and Stay Comforts
Savor delicious meals at the hotel's restaurant or grab a quick bite at the snack bar/deli. Relax with a drink at the bar/lounge and make the most of the 24-hour front desk, luggage storage, and laundry facilities.
Comfortable Rooms and Nearby Attractions
Retreat to one of the 20 guestrooms with flat-screen TVs, free Wi-Fi, and cozy seating areas. Explore nearby attractions such as Şahin Creek Canyon and Kazdağı National Park during your stay.
Immerse yourself in a relaxing getaway at Hotel Hugo - Book now for an unforgettable experience!
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
No rollaway/extra beds available
Contactless check-out is available
Gloves are available to guests
Pets not allowed
Property confirms they are implementing guest safety measures
No rollaway/extra beds available
Contactless check-out is available
Gloves are available to guests
Guests are provided with free hand sanitizer
Staff temperature checks are conducted regularly
Masks are available to guests
Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F
Staff wears personal protective equipment
Temperature checks are available to guests
Property follows sanitization practices of Intertek Cristal (3rd party expert - Global)
Property follows sanitization practices of Safe Travels (WTTC - Global)
Property is cleaned with disinfectant
Social distancing measures are in place
Professional property host/manager
Protective clothing is available to guests
Contactless check-in is available
Property confirms they are implementing enhanced cleaning measures
Commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant
Shield between guests and staff in main contact areas
Duşakabin kapısından biri yoktu, duş aldık bütün su banyoda. Buzdolabında su bile yoktu. Tek çift kişilik yataklı oda tuttuk iki ayrı yataklı oda verildi rezaletti
Personeli ve odanin tam olmasa da ihtiyaclarimiza cevap verebiliyor olmalari ve harika manzarasi ile gercekten harika bir 5 gun gecirdik. Hep buraya gelecegiz artik.
Het is een mooie schone en nette hotel.
In de omgeving is niets bijzonders te doen of te zien.
Het personeel bij de receptie praat alleen turks en geen andere taal. Het is moeilijk verstaanbaar te maken en te begrijpen. Volgens de omschrijving praat men meerdere talen. Dat klopt dus niet.
Geen ontbijt lunch of diner mogelijk bij Hotel Hugo.
Met de auto of taxi naar een restaurant is dat is de enigste optie. Hugo ligt namelijk op een nogal steile helling.
What a lovely little find in a little Turkish village
The hotel owner and staff were very friendly
The hotel was nice and modern with a lovely view
Walking distance to local restaurants
Çalışan bir makina uğultusundan kaynaklı uyuyamadım, ses otel dışından değilde içeriden geliyordu. İçmek için soğuk su ihtiyacı olduğunda, odada mini buzdolabının olmadığını farkettim.
Yatak yanlarinda priz olamaması disinda pek bir sorun yok.
Otelin konumu iyiydi. temizliğin 3 günde 1 yapıldığını öğrendik. ama küçük çocuğumuz var ve nevresim kirlendiği için bize temizlerden verildi. çöpleri de biz kapının önüne bırakınca gelip aldılar. ama havlular çarşaflar vs gayet temizdi. sabah kahvaltıda omlet - menemen de olsa güzel olurdu ama yine de ev kahvaltısını aratmadı, yeterliydi, tek sorun saat 9 çay bayattı sanırım çayı sabah 7 gibi demliyorlar. lobide de taze çay bulamadık. odalarda çay-kahve veya minibar yok. ama lobide sıcak - soğuk içecek var. lobi manzarası güzeldi. odada pencerede sineklik yok. yanımızda raid getirdiğimiz için sorun olmadı. oda penceresi istinat duvarına baktığı için şaşırdık çünkü oda açıklamasında "ayrı oturma alanı, masa" yazıyordu fakat oturma alanımız, masamız yoktu. oda temizliği genel olarak iyiydi ama tek kişilik yatağın altından yere yapışmış halde bonbon şekeri çıktı muhtemelen önceki misafire aitti. temizlerken görülmemiştir çünkü odaya geldiğimizde yatağın altına oyuncak düşürmesek biz de göremezdik. gayet güleryüzlü insanlardı. sorularımıza kibarlık ve ilgi ile cevap verildi. odaların ufak tefek eksikleri ve temizleme sıklığı konuşunda biraz daha iyileştirmeler yapılabilirse şahane olur. aldıkları parayı hakediyorlar. tekrar gidecek olsam daha geniş bir oda tercih ederim bu sefer başka oda kalmadığı için standart odada kaldık ama yine de rahat ettik.
They are a bunch of scam artists. they didn't offer the deal on Orbitz and ended up charging us 60$ more once we got there. Will never stay here again
Hotel genel olarak temiz. Odalar ferah. Kahvaltı zengin.
Otel çevre düzenlemesi sebebi ile park sorunu ve gürültü var. Oda temizliği gayet iyiydi.
Das Hotel liegt ca. 1,5 km vom Stadtkern entfernt auf einem sehr schönen Hang.
Sowohl morgens als auch abends hat man eine sehr schöne Aussicht runter in die Stadt und auf das Meer.
Alles war schön sauber im Hotel, auf Wunsch wurde das Zimmer täglich saubergemacht.
Cok temizdi. Kahvaltı cok iyiydi. Teşekkürler Hugo
Minibar yoktu. Balkon var sandalye yoktu. Fiyatına göre idare eder.
Otel fiyatını ve konumunu göz önünde bulundurulduğumuzda alternatiflere göre çok makul. Gezinizin arasında sadece dinlenmek için konforlu bir konaklama arıyorsanız burası güzel. Ancak en azından günlük olarak havluları değişseler, balkona iki sandalye koysalar, bir de kahvaltı için altınolukun kendi ürünlerini kullansalar çok daha iyi olurdu. Bu önerilerin de dikkate alınacağını düşünüyorum. Ben bir daha aynı otelde kalmayı düşünüyorum.
Your guide to the flawless travel experience