This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Stunning Ocean Views and Convenient Amenities
Make the most of your stay at Bahceli Konak with features designed for your comfort and convenience. Enjoy complimentary wireless internet access and relax in the peaceful garden surroundings. A delightful picnic area awaits for your leisurely afternoons.
Delicious Morning Treats and Comfortable Rooms
Start your day right with a complimentary continental breakfast. The 5 air-conditioned rooms offer modern comforts including LCD televisions and separate sitting areas. Stay connected with complimentary wireless internet and unwind with satellite programming.
Convenient Location and Nearby Attractions
Nestled in the historic district of Eceabat, our hotel offers proximity to key landmarks such as Gallipoli Peninsula Historical National Park and Kilitbahir Castle. Explore the rich history and natural beauty of the area during your stay.
Book your retreat at Bahceli Konak for a memorable seaside getaway.
Pets not allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
No rollaway/extra beds available
No elevators
Professional property host/manager
Pets not allowed
Service animals are exempt from fees/restrictions
No rollaway/extra beds available
No elevators
Professional property host/manager
No cribs (infant beds) available
Service animals are allowed
Temizlik berbat. Konfor yok. Bu fiyata bu kadar mı? Aslında evet bu kadar.
Odamız çok dar ve kullanışsızdı.Tek bir komodin bile yoktu. Duvardaki prizlere elektrik bağlı değildi. Minibarın prizinden telefon şarj ettik. tek gece olduğu için tolere ettik.Tavsiye etmem
Ailecek gönül rahatlığıyla kalınabilecek huzur dolu ve bahçe kahvaltılı bir yer.
Bir gece konakladık kötü bir yanını görmedik. Kahvaltısı iyiydi. Sahipleri güler yüzlüydü.
Ailecek Gelibolu gezimiz icin bir gece kaldık, odalar oldukca temiz, geyet guler yuzlu ve yardimsever bir hizmet anlayisi var. 3 kisilik odalarda 3. Kisi icin hastane tipi bir acilan koltuk yatak var o biraz rahatsiz ama normal yataklar cok rahat. Kahvalti acik bufe ve yeterli.Bahcede kahvalti oldukca keyifli, serviste cok iyi. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.
Her gün aynı çeşit kahvaltı verilmesi hayat kırıklığı. Temizlik anlamında bence vasat. İşletmede çalışanlar iyi ve yardımsever.
Cozy little hotel with nice garden in quiet locality
Owners kind and very helpful
Oldukca ilgili ve samimi bir personeli var.
Fiyat performans motel.
Kahvaltı konum süper ancak temizlik , özelikle bahce temizliğine önem verilmeli, Tüm çalışanlar güler yüzlü,
Eceabat’ta konaklamanız gerekirse hiç düşünmeden kalabileceğiniz bir yer. Personel oldukça ilgili ve cana yakın. Kahvaltı da oldukça iyiydi. Memnun kaldık.
Temiz bir tesis. İşletmecileri de cana yakın. Sorunsuz ve keyifli bir konaklama gerçekleştirdik. Çanakkale’yi gezmek için ideal bir otel.
Aslında ilk pansiyon deneyimimizdi.Çok memnun kaldık.Kaldığımız oda gayet temiz, çalışan insanlarda çok Güler yüzlüydü . Eğer yolumuz tekrar düşerse kesinlikle tercih ederiz .
I originally was booked for two nights but ended out enjoying the place so much I booked for a third night. Rooms were really nice, comfortable beds and bathrooms very clean. Ozkan and his family made me feel very welcome and were very friendly. Most of the breakfast is grown in their gardens so you know it is very fresh.
Definately stay here if you go to Eceabat.
Emekli bir çiftin işlettiği ufak bir pansiyon. Çok temiz ve yardımseverler. Kahvaltıları pansiyon sahibi teyze hazırlıyordu ve her gün kendi bahçelerinde yetiştirdiği meyvelerden reçeller, zeytin ve domates veriyor. Ayrıca teyze her sabah kahvaltıya börek, kızartma veya benzeri birşey hazırlıyor.
Gittiğiniz yerle olan beklintiyle alakalı ama biz çok beğendik. Arada eceabata geldiğimde başka yerde kalmam.
Your guide to the flawless travel experience