This action requires an account to continue. Please log in or create an account in order to proceed with your booking.
Charming Accommodation in Mytilini
Serene Garden Retreat: Relax in our peaceful garden or on the inviting terrace after a day of exploration.
Comfortable Amenities: Enjoy air-conditioned rooms with free WiFi, flat-screen TVs, and complimentary toiletries for a cozy stay.
Convenient Location: Just a short distance from the University of the Aegean, with easy access to nearby attractions and the airport.
Turn your Mytilini getaway into a truly memorable experience at Aklidi Hotel.
WiFi is available in all areas and is free of charge.
Pets are not allowed.
Children of any age are allowed.
Children up to and including 3 years old stay for € 10 per person per night when using an available cot.
You haven't added any extra beds.
Any type of extra bed or child's cot/crib is upon request and needs to be confirmed by management.
Supplements are not calculated automatically in the total costs and will have to be paid for separately during your stay.
Free private parking is possible at a location nearby (reservation is not needed).
Otel gayet temizdi. Otel sahibinin ev sahipliği, sürekli ilgili olması iyi hissettirdi. kahvaltı olarak da donanımlı çeşitli ve lezzetlilik hakimdi. merkeze de yakındı.
Kahvaltı biraz daha zenginleşebilir. bunun dışında tüm imkanlar güzeldi. Merkeze 25-30 dk yürüme mesafesi , odalar temiz ve rahat. personel güler yüzlü
Otoparkı olması. Sessiz, huzurlu ve temiz olması.
Buzdolabına su koyulabilirdi. Kahvaltı biraz daha çeşitli olabilirdi.
Bizim için yeterli idi.
Odalar ve otel girişi arasındaki yokuş belli bir yaş üzeri için zorlayıcı idi
да понравилось все. место, расположение. Чистота. Персонал .
все хорошо.
It was clean, and had a home-y vibe. The bed was comfortable and the staff was very helpful. There was always warm water
Minor things. The breakfast could be a bit better. The curtain in the shower is one of those that stick on you while you shower or you put them outside the shower cabin and then water goes everywhere. Overall experience though was very good, these things were tiny inconveniences.
Otel biraz tepede 150 mt yürüyorsın , sahil kenarına iniyorsun..; merkeze yürüyerek 15 dk..;
Odalar görseldeki gibi değil
Temmuz 2025 de 2 gece konakladık. Temizlik olarak odalar temizdi. Kahvaltı da demleme Türk çayı olması güzeldi. Çeşit çok olmasada yeterliydi. Küçük bir aile işletmesi gibi. Sevimli bir mahalle havası var. Çalışanlar güler yüzlü gerçi karı koca olduklarını düşündüğümüz bir çift vardı hem resepsiyonda hem kahvaltıda onların dışında 1 temizlik görevlisi 1 de mutfak personeli gördük. Toplamda 4 personelin hepsi yardımcı olmaya çalışan güler yüzlü insanlardı. Merkeze yürüyerek 20-25 dk da gidilebiliyor. Plaja gitmek isterseniz 50-55 dk yürüme mesafesi yaklaşık 7-8 Euro taksi parası ödeyerekte plaja ulaşmak mümkün. Araçla gidecekler için park yerleri var. Havaalanı ve limanın tam ortasında gibi konumu. Fiyat olarak uygun olması tercih etme sebebimiz. Temiz bir yerde uyuyayım sabahta kahvaltımı yapıp çıkacağım diyorsanız tercih edebileceğiniz bir otel. Wi-fi odalarda gayet iyi çekiyor.
Ses yalıtımı çok başarısız. yan odadan, dışardan bütün sesler odanıza giriyor. Biz iki kişilik yatak istemiştik ama iki tek kişiliği birleştirmişler buda pek rahat değildi. Banyoda duş perdesi var hoş değil. Ama en kötü tarafı ses yalıtımının başarısız oluşu.
Kahvaltı güzeldi.
Herşeyi
Sevmediğim birsey yoktu
Personeller güler yüzlü ve ilgiliydi, geç check-in saatinden daha sonra gelmemize rağmen bizi beklediler, her talebimiz hızla karşılandı, sessiz temiz kafa dinlemeye birebir ve tam aile oteliydi. Midilli şehir merkezine araç ile 5 dakikalık mesafede idi.
Your guide to the flawless travel experience